Βλέποντας την να μου γαμιέται [BINTEO]

Είμαι 37 χρονών και η γυναίκα μου 29. Το μωρό μου είναι αρκετά ψιλό με υπέροχα πόδια και απίστευτα καυλιάρικο κώλο. Είναι πραγματική ψώλα στα γαμήσια μας και έχουμε μια γαμάτη σεξουαλική ζωή. Το θέμα το δικό μου που ήταν και δικό της τελικά ήταν να τι “καμαρώσω” να μου γαμιέται. Αυτά για πρόλογο.

Είμαστε στο αμάξι με το μωρό μου και πηγαίνουμε για σαββατοκύριακο εκτός Αττικής. Εκεί μένει ένας κοινός μας φίλος που ξέρω ότι θα έλιωνε να γαμήσει το μωρό μου. Στη διαδρομή έχω το χέρι μου στην μουνάρα της. Είναι μούσκεμα και συνεχώς παίρνω τα δάχτυλα μου στο στόμα μου για να τρώω τα ζουμιά της. Το απολαμβάνει απίστευτα σκεπτόμενη κιόλας ότι σε λίγη ώρα θα γαμηθεί σαν ψώλα μπροστά στον αντρούλη της. Ο πούτσος μου είναι έτοιμος να εκραγεί αλλά δεν θέλω να χύσω ακόμη.

Μου ζήτησε να σταματήσω κάπου ήσυχα. Βγάζει από μια τσάντα ένα vinyl φορεματάκι και γδύνεται μέσα στο αμάξι. Το φοράει χωρίς το βρακάκι της και μου ζητάει να την κουμπώσω. Το κάθισμα είχε έναν τεράστιο λεκέ από τα χύσια της. Ήταν τόσο καυλωμένη η ψώλα μου σκεπτόμενη τις δυο ψωλάρες που θα έτρωγε. Μου έβγαλε τον πούτσο έξω και άρχισε να τον παίρνει αργά μαλάζοντας τα αρχίδια μου. Μου τον είχε κάνει πέτρα και την έβαλα να κάτσει πάνω. Άρχισε να κουνάει την μέση της η πουτάνα απίστευτα και της ψιθύριζα τι την περιμένει σε λίγο.

Την σήκωσα γιατί δεν ήθελα να χύσω και φεύγοντας από τα σκοτάδια και οδηγώντας προς το ξενοδοχείο μας, μου άπλωσε το πόδι της πάνω μου ακουμπώντας το στην πόρτα μου. Την μαλάκιζα συνέχεια και είχαμε λιώσει στην καύλα και οι δυο. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μιλάω με τον φίλο μας και του λέω να έρθει από εκεί για ποτό. Βρεθήκαμε έξω από το ξενοδοχείο και ανεβήκαμε πάνω όλοι μαζί. Η ψώλα μου φορούσε ένα παλτό και έτσι δεν μπορούσε να καταλάβει τι τον περιμένει.

Ανεβήκαμε πάνω και αράξαμε. Μας έβαλα ποτά και πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Χάιδευα συνέχεια την ψώλα μου και κάποια στιγμή που πήγε ο φίλος τουαλέτα έσκυψα και της έφαγα λίγο την μουνάρα. Ήταν έτοιμη η γαμιόλα. Ο κολλητός μου είχε πλέον καταλάβει ότι θα γαμήσει την γυναίκα μου. Τους λέω ότι μπαίνω για ένα ντους ξέροντας ότι από εδώ και πέρα θα αναλάβει η γαμιόλα μου. Στο μπάνιο είναι πέτρα η ψωλή μου γιατί ξέρω ότι πλέον θα έχει στο στόμα της έναν άλλον πούτσο. Βγαίνω με την πετσέτα στη μέση και βλέπω το παλτό της πεσμένο μπροστά στην εσωτερική σκάλα. Τον πήγε πάνω η πουτάνα. Ασυναίσθητα το σηκώνω και το ακουμπάω στο κρεβάτι και παίρνω τσιγάρα και ουισκάκι.

Ανεβαίνω πάνω με μια αίσθηση παγωμάρας και απίστευτης καύλας. Ήταν η γαμιόλα πάνω του και τριβόταν στον πούτσο του. Κάθισα στον καναπέ και άναψα τσιγάρο. Αυτός της έπιανε τις βυζάρες και την κωλάρα της. Μου έριχνε κλεφτές ματιές το μωρό μου. Εγώ έπαιζα την ψωλάρα μου αργά. Την στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να την ξεμουνιάζει. Ενώ εκείνη με κοιτάει στα μάτια, εγώ χαζεύω τις κινήσεις της. Την γάμαγε αρκετή ώρα χωρίς να χύσει και μη αντέχοντας άλλο εγώ σηκώθηκα και της έδωσα την ψωλάρα μου στο στόμα. Την χαστούκισα δυνατά και την έφτυσα στα μούτρα. Απολάμβανε το κάθε τι το μωρό μου.

– «Θέλω να μπείτε και οι δυο στην μουνάρα μου» μου είπε.

Κάθισε πάνω μου και μπήκε και ο άλλος μέσα της. Κοπανιόταν η πουτάνα και με το χαμόγελο της και τον τρόπο μας με καθησύχαζε που γάμαγε κάποιος άλλος το μωρό μου. Δεν άντεχα άλλο.. ήθελα να τα αμολήσω στα μούτρα της. Σηκώθηκα και την άρπαξα από τα μαλλιά και της τα έδωσα όλα στο στόμα και στο πρόσωπο. Τα πήρε όλα με απίστευτη λαχτάρα και όχι μόνο το μωρό μου. Είχαμε και κάποιο “ατύχημα”. Αφού έφυγε ο φίλος μας γαμηθήκαμε ξανά, και ξανά, και ξανά και δεν λέω πόσα “ξανά” γιατί θα γίνω φαιδρός. Αυτά με το μωρό μου και της καύλες που μου δίνει!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΔΩ

διαβάστε την συνεχεια εδω

«Η MOYN@P@ γυναίκα του διευθυντή μου ήθελε την Ποuτσ@ μου» -ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο έτσι όπως κυκλοφορούν, σχεδόν γυμνές για ψώνια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)