Τρελό ξέσκισμα της πίσω πόρτας

Τον τελευταίο καιρό είχα πολλές καύλες. Συνέχεια πείραζα την κλειτορίδα μου και τραβούσα μαλακία. Είχα και έναν δονητή που κόντευα να τον λιώσω.. Ο άντρας μου έλειπε ταξίδι και κάθε βράδυ είχα τον δονητή μου για παρέα. Τα έλεγα φυσικά στον άντρα μου, για τις καύλες που είχα και μου είπε ότι μόλις γυρίσει θα με ανάψει καλά – καλά. Ανυπομονούσα…

Μετά από περίπου μια εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα ότι έρχεται σε δυο μέρες, το βράδυ. Μου έδωσε εντολές να ντυθώ πολύ πρόστυχα και να πάω να τον πάρω από το αεροδρόμιο. Να είμαι ντυμένη σαν πουτάνα.

Φυσικά μόνο με την ιδέα ότι ερχότανε, ότι θα είχα έναν μεγάλο πούτσο μέσα μου, καύλωνα ακόμα περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, έβαλα ένα κοντό μαύρο φουστάκι, ένα δαντελένιο μπούστο ώστε να φαίνονται οι ρώγες μου, κάλτσες, πολύ ψηλές γόβες και μια καμπαρτίνα για να μπορέσω να πάω αεροδρόμιο.

Μόλις ήρθε ο άντρας μου, πήρε το αυτοκίνητο αφού είδε τι φορούσα και μου είπε ότι δεν θα πάμε σπίτι και ότι είχε άλλα σχέδια για σήμερα…

Το μουνί μου. υγρό από την καύλα. ανυπομονούσε να γαμηθεί. Ο άντρας μου έβαλε τα δάχτυλα του βαθιά μέσα στο μουνί και μου έδωσε να γλείψω τα υγρά μου.

– «Έτσι σε θέλω.. Καυλωμένη.. Πουτάνα.. Να ζητάς πούτσους να σε γαμήσουν».

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε τελικά έξω από ένα ξενοδοχείο. Πήγαμε μέσα και ο άντρας μου πήρε το κλειδί από την ρεσεψιόν. Το δωμάτιο το είχε κρατήσει από πριν. Ανεβήκαμε επάνω και άνοιξε την πόρτα όπου αντίκρισα έξι άντρες να μας περιμένουν. Έξι ψηλοί άντρες, λες και όλοι τους ήταν από ομάδα μπάσκετ. Με περίμεναν, φορούσαν μακό μπλουζάκια και τα σώβρακα τους μόνο. Με πήραν και με έβαλαν στο κρεβάτι. Με περικύκλωσαν και άρχισαν να γδύνονται. Έβγαλαν όλοι τις πούτσες τους να δω τι με περιμένει.. Ένα βράδυ γεμάτο γαμήσι από έξι πολύ καλά γυμνασμένους άντρες.. Σκέτη απόλαυση! Τα θέαμα με καύλωσε σε απίστευτο σημείο.

Άρχισαν να με γδύνουν, να τσιμπάνε τις ρώγες μου, να βάζουν τα δάχτυλα τους βαθιά μέσα στο υγρό μουνί μου. Βογκούσα από καύλα. Το στόμα μου αναζητούσε πούτσους για να ρουφήξω. Αμέσως έπιασα δυο και άρχισα να τους γλείφω, να τους βάζω βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Σκέτη απόλαυση! Με γύρισαν μπρούμυτα στα τέσσερα και ένιωσα να με καρφώνουν με έναν σκληρό μεγάλο πούτσο μέσα στο μουνί. Με σήκωσαν λίγο ώστε ένας ακόμα να μπει από κάτω για να μπορέσουν να με πάρουν δυο μαζί από το μουνί.. να το ξεχειλώσουν όσο ποτέ.

Πάντα το στόμα μου ήταν γεμάτο ώστε να μην φωνάζω, να με πνίγουν με το πόσο βαθιά βάζανε τις ψωλές τους στο λαρύγγι μου. Ξαφνικά ένιωσα δάχτυλα να περιεργάζονται την κωλοτρυπίδα μου ώστε να ανοίξει.. Πολύ γρήγορα εγώ ζητούσα να με γαμήσουν και από τον κώλο. Αμέσως ένας πούτσος καρφώθηκε στον κώλο μου. Φώναξα δυνατά αλλά γρήγορα με βουλώσανε με έναν πούτσο ώστε να μην φωνάζω. Έτσι είχα ένα πούτσο στο μουνί, ένα στον κώλο και δυο στο στόμα.. Γρήγορα όμως ο ένας που μου γαμούσε το μουνί βγήκε και είπε:

– «Ρε παιδιά, να γαμήσουμε μαζί τον κώλο της. Να την ανοίξουμε όσο δεν φαντάζεται!»

Εγώ να πω ότι τρόμαξα. Είχα πάρει πολλές φορές δυο από το μουνί αλλά δυο στον κώλο… όχι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα κατάφερναν. Έτσι λοιπόν με ανέβασαν να κάτσω πάνω στην ψωλή και μπήκε βαθιά στον κώλο μου. Με κράτησε σφιχτά να με ακινητοποιήσει για να μπει κι ένας ακόμα στον κώλο μου. Μου βουλώσανε το στόμα με μια ψωλή για να μην φωνάξω. Ξαφνικά ένιωσα τον κώλο μου να σκίζεται, να ανοίγει όσο ποτέ. Να προσπαθεί να δεχτεί τις δυο ψωλές. Ο πόνος τρομερός, η καύλα ακόμα περισσότερη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα κατάφερνα. Με γαμούσαν δυο από τον κώλο!

Χύσαμε γρήγορα και οι τρεις. Ο κώλος χυμένος και ανοιγμένος … Έτσι αποφάσισαν ότι και οι έξι θα μου γαμήσουν μόνο τον κώλο για το υπόλοιπο της βραδιάς και μάλιστα δυο – δυο. Τώρα που τον άνοιξαν δεν θα τον άφηναν να κλείσει. Μετά από τουλάχιστον δυο ώρες γαμήσι μόνο από τον κώλο, όπου όλοι με είχαν χύσει μέσα, σηκώθηκα και τα χύσια τους τρέχανε στα πόδια μου. Ο άντρας μου χαμογελούσε πονηρά.

– «Νομίζω ότι οι καύλες σου αποζημιώθηκαν πουτανίτσα μου…!»

Πήγαμε μετά σπίτι όπου ο άντρας μου απόλαυσε την ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα μου μόνος του για όλο το υπόλοιπο βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Η ώριμη νονά του αδερφού του

Πήραν παρτούζα την μάνα μου