Τρεις πούτσες κι εγώ

Μάλιστα… Τελικά μάλλον υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες αλλά όταν τις ψάχνουμε εξαφανίζονται….

Η ιστορία:

Μετά το διαζύγιο μου με τον άνδρα μου το έριξα λίγο έξω σε ότι έχει να κάνει το sex. Θα μπορούσε κανείς να πει πως έγινα τσουλί και θα είχε απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς δεν μπορούσα να μιλήσω για όλα όσα έκανα σε κανέναν, μα στο xstream.gr μου δίνεται αυτή η δυνατότητα και η ασφάλεια της ανωνυμίας.

Το 1998 είχα την πρώτη μου παρτούζα με δύο άνδρες. Από τότε γαμιόμουν με όποιον έβρισκα όταν είχα καύλες και δεν με ένοιαζε τίποτα. Με γάμαγε όποιος είχε πούτσα. Ποτέ όμως δεν είχα γαμηθεί με περισσότερους από δύο άνδρες ταυτόχρονα, μέχρι το 2005.

Ήμουν σε ταξίδι για κάποιο σεμινάριο και μιας που μόλις είχαν περάσει τα τριακοστά όγδοα γενέθλια μου είχα πάρει δύο μέρες άδεια μετά το σεμινάριο για να ξεκουραστώ και να ηρεμίσω.

Κάποιο από αυτά τα βράδια λοιπόν, καθόμουν στο μπαρ του ξενοδοχείου πίνοντας μια μαργαρίτα και είχα πιάσει κουβέντα με τρεις νεαρούς, (μικρότερους από εμένα) άνδρες που έτυχε να βρεθούν στο μπαρ. Εκεί ίσως η κούραση που έκανε το ποτό να με θολώσει κάπως, ίσως η καύλες μου που δεν με εγκαταλείπουν ποτέ, ίσως το ότι με δύο μαζί είχα γαμηθεί αλλά με τρεις μαζί ποτέ, με έκαναν να φλερτάρω μαζί τους ανοιχτά. Στο κάτω-κάτω μήπως θα με ξαναδούν;… σκέφτηκα και καύλωσα πολύ στην ιδέα του ότι θα έφευγα με τρεις άνδρες για το ασανσέρ. Εκεί μέσα όλοι είχαν ξαναδεί πουτάνες να φεύγουν από το μπαρ για τα δωμάτια.

Έκανα λοιπόν την κίνηση μου. Άρχισα να μαζεύω τα πράγματα μου από το μπαρ λέγοντας τους στα ίσια πως με έχουν καυλώσει και θέλω να με γαμήσουν και οι τρεις μαζί. Όποιος θέλει έρχεται τώρα στο δωμάτιο μου. Σηκωθήκαμε λοιπόν και οι τρις μαζί και βαδίζαμε για το ασανσέρ που μας ανέβασε στον έκτο.

Να μην πολυλογώ… αφού μπήκαμε στο δωμάτιο, πέσανε μερικά γλωσσόφιλα και τα τυπικά χουφτώματα προς κάθε κατεύθυνση, βρεθήκαμε στο κρεβάτι να μου κάνει ο ένας γλειφομούνι και εγώ να παίρνω στο στόμα μία στον ένα πούτσο και μία τον άλλο ενθουσιασμένη.

Ο κάτω μου έγλειψε και μου έπαιξε την κλειτορίδα μέχρι που έχυσα και αμέσως μετά άρχισε να μου γαμάει το μουνί ενώ εγώ συνέχισα να παίρνω τσιμπούκι στους άλλους. Άλλαζαν με τη σειρά και μου γαμούσαν το μουνί όσο εγώ έγλειφα μέχρι που ο ένας είπε πως πρέπει να δοκιμάσουν και το κωλαράκι μου.

Αφού τους είπα που έχω Κ-Υ βρέθηκα με τρία καυλιά να με γαμάνε ταυτόχρονα από μουνί, κώλο και στόμα. Ήμουν τόσο καυλωμένη μόνο με την εικόνα μας στο μυαλό μου που ξανά-έχυσα. Δεν ήξερα κανέναν τους, για την ακρίβεια δεν θυμόμουν ούτε τα ονόματα τους και πραγματικά δεν με ένοιαζε καθόλου τι νόμιζαν για μένα και πραγματικά ένοιωθα πολύ όμορφα και ελεύθερη. Ελεύθερη να τους απολαύσω όπως ήθελα, να τους εκμεταλλευτώ όπως πιθανότατα να νόμιζαν ότι εκμεταλλεύονταν και αυτοί εμένα.

Σε λίγο έχυναν ένας-ένας στο στόμα μου κι εγώ άφηνα τα χύσια να τρέχουν έξω από το στόμα μου στο σαγόνι, τα βυζιά και την κοιλιά μου.

Ξάπλωσα στο πάτωμα χαϊδεύοντας τα χύσια τους πάνω μου. Ήξερα πως θα τους άρεσε να με δουν να απολαμβάνω το ότι είχα πάνω μου τους χυμούς της καύλας τους. Με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσουμε το πάρτι και τους απάντησα σίγουρα… χαμογελώντας.

Ο ένας από τους τρεις ντύθηκε βιαστικά βγήκε από το δωμάτιο και επέστρεψε μετά από κανένα δεκάλεπτο με μια σαμπανιέρα που μέσα είχε ένα μπουκάλι ουίσκι, μια μαργαρίτα για μένα και Viagra. Όση ώρα έλειπε εγώ είχα στήσει σόου για τους άλλους δύο με το dildo μου. Το έβαζα βαθιά στο στόμα μου και μετά στο μουνί μου κοιτάζοντας τους στα μάτια. Σύντομα και πριν ακόμα γυρίσει ο τρίτος, είχα μέσα στο δωμάτιο δυο καυλωμένες πούτσες έτοιμες να εισβάλουν σε οποιαδήποτε τρύπα μου εύρισκαν εύκαιρη. Όταν ήρθε και ο τρίτος πήραν όλοι χάπι και το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν στο δωμάτιο για εννιά συνολικά ώρες. Δεν ξέρω πόσες φορές με έχυσαν μέσα σε αυτές τις εννέα ώρες. Νομίζω πέντε και για μένα… τι να πω.

Την επόμενη μέρα την πέρασα στο κρεβάτι εξουθενωμένη.

διαβάστε την συνεχεια εδω

Με τις γόβες στο κρεβάτι η Μαρία Κορινθίου!!!

Τοpless και με τρελό στρινγκ η Κατερίνα Παπουτσάκη – Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ)