Πρωκτικό με την ξαδέρφη-Video

Να σας γράψω πως πήρα την ξαδέρφη μου. Ήμασταν στα είκοσι και μας είχε καλέσει ένας φίλος να δούμε τσόντα στο video πράμα που έγινε. Με την ξαδέρφη μου τα λέγαμε όλα και μου είχε πασάρει και κάποια γκομενάκια. Αφού είδαμε καμιά δεκαριά κασέτες στο γρήγορο και είμαστε σε μια ντεμί φάση καυλώματος, την κάναμε και πήγαμε στο σπίτι της να την αφήσω.

Ανεβήκαμε πάνω και για καλή μας τύχη λείπανε οι γονείς της.

Αρχίσαμε να συζητάμε για τις τσόντες διάφορα που είχαμε δει και καυλώσαμε και οι δύο. Η ώρα προχωρημένη. Η δικιά μου κοπέλα σπίτι της με γονείς, ο γκόμενος της ξαδέρφης φαντάρος, άσε που δεν το είχαν κάνει και ποτέ, είχαν πήξει στα 69 και στα γλειψίματα (παρθένα η ξαδέρφη, όχι από σεμνοτυφία αλλά ήθελε να δώσει τον μουνί της σε κάποιον που να το άξιζε πραγματικά).

Εκεί λοιπόν άρχισα να της λέω ότι πονάει ο πούτσος μου από την καύλα και άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι και αυτή ανασήκωσε την φούστα και μου έδειξε το πλημμυρισμένο βρακάκι της. Της λέω λοιπόν:

–    «Τι κάνουμε; Να πλακωθούμε κι εμείς στην αναμεταξύ μας μαλακία και σε κανένα 69 ή να την κάνω;»

Εντωμεταξύ είχαμε κάνει και παλαιότερα φάση αντικριστής μαλακίας και μερικά γλειψίματα. Μουνάκι σίγουρα δεν θα μου έδινε, φυλάγαμε την παρθενιά. Και τότε σκάει ταυτόχρονα η ιδέα για οθωμανικό.

Κόντεψα να χύσω μόνο στη ιδέα γιατί είναι κάτι που μου αρέσει. Αμ έπος αμ έργο, και ρίχνω και την ιδέα να το παίξουμε ψιλο-βιασμό. Συμφωνεί η ξαδέρφη μου και την δένω ανάσκελα στο τραπέζι της κουζίνας με τις τρυπούλες σε κοινή θέα.

Αρχίζω ένα γλυφομούνι που τελείωσε τρεις φορές σε δέκα λεπτά και οδηγούσα τα υγρά της στην κωλοτρυπίδα. Έκρινα όμως ότι μπορεί να στέγνωνε γρήγορα και επίσης δεν ήξερα την κατάσταση του εντέρου.

Αποφασίζω λοιπόν να της κάνω κλύσμα με ελαιόλαδο και για λίπανση και για καθάρισμα. Την οδηγώ στην τουαλέτα και αφού σκύβει στην μπανιέρα, της έβαλα το λαδικό στην κωλοτρυπίδα και της έριξα το λάδι μέσα.

Αφού ηρέμησε λίγο, χαϊδεύοντας της το κουμπάκι, την άφησα να κάνει την τουαλέτα και εγώ ξεβίδωσα το λάστιχο από το ντους για να επαναλάβω το κλύσμα αλλά έχοντας ψηλά το λαδικό στην μια άκρη και βαθύτερα τον σωλήνα στην τρύπα της.

Απίστευτη η καύλα του ανοίγματος και του χωσίματος του λάστιχου μέσα. Της κάνω και το δεύτερο κλύσμα και μαλάκωσε η τρύπα της φανταστικά.

Μετά ακολούθησε το καυλί μου. Απίστευτη η αίσθηση της παρθένας τρυπούλας πάνω στο πολύ χοντρό καυλί μου. Τελείωσε ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές και το καταευχαριστηθήκαμε…

Καλύτερα όμως δείτε το βίντεο εδώ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Πραγματική εξομολόγnσn 40χρονου παντpεμένου: “Eτσι ΠHΔHΞ@ την AλBαviδα Kαθαpiστpια μαs» (vid)

AΛHΘINH IΣTOPIA: Η κouμπαpα με ακoλouθnσε στο μπάvio και μou πήρε…….!!!