Πως γ@μησα πεθερά και κουνιάδα-Video

Από την ημέρα που η γυναίκα μου με γνώρισε στη μάνα της και την αδερφή της, μου δημιουργήθηκε μια ακατανίκητη επιθυμία για να τις ξεσκίσω και τις δύο. Η πεθερά μου δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη γκόμενα, αλλά εμένα μου βγάζει μια επιθυμία να την ξεσκίσω όσο πιο άγρια μπορώ. Η κουνιάδα μου είναι όμορφη κοπέλα με μεγάλο στήθος και καταπληκτικό κωλαράκι.

Να σημειώσω εδώ ότι δεν μένουμε στην ίδια πόλη αλλά η χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει είναι μικρή. Μια μέρα είχα πάει για δουλειές στην πόλη που μένει η πεθερά μου, και αφού τελείωσα, είπα να περάσω για ένα γεια. Το σπίτι είναι μονοκατοικία και η πόρτα της κουζίνας έχει μεγάλη τζαμαρία.

Πήγα να μπω από εκεί όπως έκανα πάντα και εκείνη την ώρα την βλέπω γυμνή να πηγαίνει προς το μπάνιο. Μόλις έκλεισε την πόρτα μπαίνω μέσα και περιμένω να βγει κρυμμένος σε σημείο που δεν με έβλεπε. Μόλις βγήκε γυμνή ορμάω και της χουφτώνω βυζιά και κώλο. Με το που με είδε σάστισε και προσπάθησε να τραβηχτεί. Δεν την άφησα και την έσπρωξα προς την κρεβατοκάμαρα.

Μόλις την ξάπλωσα άρχισα να της γλείφω το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Εκεί δεν αντέδρασε καθόλου γιατί μάλλον είχε καιρό αγάμητη. Έχυσε πολύ γρήγορα και μετά με παρακαλούσε να την γαμήσω. Εγώ όμως της έδωσα τον πούτσο μου και της είπα να μου τον γλείψει καλά αν ήθελε γαμήσι.

Αφού μου τον σήκωσε για τα καλά, την γυρνάω στα τέσσερα και προσπαθώ να της τον χώσω στον κώλο. Ήταν σφιχτή και πονούσε αλλά με λίγη παραπάνω δύναμη τα κατάφερα. Ούρλιαζε από τον πόνο αλλά δεν με ένοιαζε. Την γαμούσα με όση δύναμη είχα λες και ήθελα να την εκδικηθώ.

Δεν άργησα να χύσω και το έκανα μέσα στον κώλο της… Της άρεσε της καριόλας όμως και ήθελε κι άλλο και μόλις τον έβγαλα τον άρπαξε και τον ρούφηξε όσο καλύτερα μπορούσε για να ξανασηκωθεί γιατί το μουνάκι της ήταν ακόμα αγάμητο.

Μόλις πήρα τα πάνω μου πάλι τη γύρισα ανάσκελα και της τον έβαλα με δύναμη μόνο που εδώ μπήκε πολύ πιο εύκολα. Οι κραυγές που έβγαζε ήταν πρωτόγνωρες ακόμα και γι’ αυτήν. Έχυσε πριν από μένα αλλά συνέχιζε να με παρακαλάει να της τον βάζω με όση δύναμη είχα.

Όταν ήρθε η ώρα να χύσω της τον έβαλα στο στόμα και της είπα να τα ρουφήξει όλα. Εκείνη τη στιγμή όμως ανοίγει η πόρτα και τι να δούμε…; Η κουνιάδα μου! Μόλις είδαμε την κουνιάδα μου παγώσαμε και οι δύο. Εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ άρχισε να φωνάζει και να λέει:

– «Τι κάνετε; Δεν ντρεπόσαστε;»

Εκείνη τη στιγμή τη βουτάω, τη βάζω κάτω και αρχίζω να τη φιλάω. Αντιστεκόταν αλλά δεν την άφηνα να ξεφύγει. Η πεθερά μου αφού κατάλαβε ποια ήταν η μόνη λύση για να μην γίνουμε βούκινο, έρχεται κι αυτή και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της κόρης της.

Μόλις της έβγαλε το κιλοτάκι, άρχισε να την γλείφει ενώ εγώ είχα ελευθερώσει τα μεγάλα βυζιά της και τα έγλειφα. Δεν άργησε να καυλώσει και να πέσουν οι αναστολές της. Τότε αλλάξαμε θέση και άρχισα εγώ να περιποιούμαι το μουνάκι της και η πεθερά μου πήρε θέση για να τη γλείψει η κόρη της. Αφού την καύλωσα για τα καλά, πήγα και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα για να δω τι ψάρια πιάνει σ’ αυτό τον τομέα αλλά και για να με καυλώσει για να την ξεσκίσω.

Η μάνα της όρμησε στο μουνάκι της και την έκανε πύραυλο. Δεν πέρασε πολλή ώρα και με παρακαλούσε κλαίγοντας από καύλα να τη γαμήσω. Και εγώ και η πεθερά μου όμως συνεχίσαμε να τη γλείφουμε και την είχαμε φτάσει στο αμήν. Τότε με μια κίνηση της τον βάζω όλο στο μουνί της και άκουσα μια κραυγή ανακούφισης. Όσο τη γαμούσα έκανε με τη μάνα της 69. Είχε φτάσει όμως η ώρα του κώλου. Χωρίς προειδοποίηση της τον καρφώνω με τη μια και ούρλιαξε από τον πόνο. Ένα όνειρο είχε πραγματοποιηθεί.

Καθώς γαμούσα την κουνιάδα στον κώλο, η μάνα της είχε πάρει θέση δίπλα της στα τέσσερα κι αυτή και περίμενε τη σειρά της. Τις γαμούσα εναλλάξ όχι για πολλή ώρα και όταν έφτασε η ώρα να χύσω τον έβαλα στο στόμα της κουνιάδας και δεν τον έβγαλα μέχρι που μου τα ρούφηξε όλα.

Η πεθερά όμως παραπονιόταν γιατί δεν περίσσεψε κάτι και γι’ αυτή. Αφού είχε γίνει η αρχή όμως σίγουρα θα έμενε ικανοποιημένη κάποια άλλη φορά…

δείτε το βιντεο εδω

διαβάστε την συνεχεια εδω

Η πεθερά είναι καλή μαθήτρια-Video

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα – Δείτε τη ολόγυμνη και θα μείνετε κάγκελο