Πως γάμησα τη γειτόνισσα

Πολλές φορές η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια. Έτσι και στην ιστορία αυτή, η γειτόνισσα του φίλου μας, εμπιστεύτηκε το προσωπικό της λάπτοπ. Τα ‘ύποπτα’ αρχεία που έκρυβε εκεί ήταν μια καλή αφορμή για τον φίλο μας για να την εκβιάσει με σκοπό να την γαμήσει.

Η ιστορία:

Η ιστορία έγινε πριν δυο χρόνια. Στην πολυκατοικία που μένω δίπλα σε μένα ζει ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά που έχουν ένα μαγαζάκι με ψιλικά στην γειτονιά που μένουμε. Τα ονόματα Κώστας και Ελένη, αλλαγμένα για ευνόητους λόγους.

Με το ζευγάρι είχα αναπτύξει μια καλή φιλία. Πήγαινα και τους έκανα παρέα στο μαγαζί και με είχαν καλέσει αρκετές φορές στο σπίτι τους για φαγητό ή καφέ. Η Ελένη είναι μια 45άρα με πολύ ωραίο σώμα, κανονικά βυζάκια αλλά τρομερό κωλαράκι. Η αδυναμία της ήταν ο λάπτοπ της. Καθόταν με τις ώρες μπροστά στην οθόνη. Μια μέρα με ρώτησε αν ξέρω να κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή της. Εγώ παρόλο που δεν σκαμπάζω πολλά της είπα αμέσως ναι. Τότε μου λέει:

– «Πάρ’ τον να τον δεις γιατί τώρα τελευταία όλο μου κολλάει».

Αφού πήρα το λάπτοπ, πήγα κατευθείαν στο φίλο μου τον Νίκο που είναι αρχηγός στους υπολογιστές. Μέσα σε δυο ώρες τον είχε έτοιμο. Εμένα όμως με έτρωγε η αγωνία και έτσι μόλις πήγα σπίτιμ άρχισα να ψάχνω το λάπτοπ και τελικά δικαιώθηκα. Βρήκα ένα φάκελο με κωδικό και μου κίνησε την περιέργεια. Αφού έβαλα διάφορους κωδικούς όπως το όνομα της, την ημερομηνία γέννηση της, τίποτα. Τότε μου ήρθε η ιδέα να βάλω το όνομα του μαγαζιού και ο φάκελος άνοιξε.

Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ. Έδειχνε την κυρία Ελένη με έναν άντρα να κάνουν σκληρό σεξ. Τότε λέω: «Μπράβο κύριε Κώστα.. και δεν σου φαίνεται!». Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ήταν ο κύριος Κώστας. Όπα εδώ είμαστε λέω. Την άλλη μέρα το πρωί περίμενα να φύγει ο κύριος Κώστας από το σπίτι για το μαγαζί και τότε πάω και χτυπάω το κουδούνι. Ήρθε η Ελένη με την ρόμπα της και μου άνοιξε.

– «Καλώς τον! Έφτιαξες τον λάπτοπ;»

– «Το έφτιαξα και έλεγξα και τα αρχεία και έπαθα σοκ με το βιντεάκι σου».

Η Ελένη τότε άλλαξε χίλια χρώματα.

– «Είσαι μεγάλο κωλόπαιδο!» μου λέει.

– «Ακόμα δεν είδες τίποτα… Θα σε περιμένω αύριο το πρωί στο διαμέρισμα μου και κοίτα να μην τυχόν και δεν έρθεις γιατί το βιντεάκι θα πάει στον κύριο Κώστα!» είπα και έφυγα.

Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την αγωνία. Την άλλη μέρα το πρωί, με το που φεύγει ο κύριος Κώστας, η Ελενίτσα ήρθε καπάκι στο διαμέρισμα μου. Αφού μπήκε μέσα την πετάω στον καναπέ και της δίνω τον πούτσο μου στο στόμα. Η πουτάνα ήταν αστέρι στο τσιμπούκι. Αφού μου τον έγλειψε για κανένα τέταρτο της ανοίγω την ρόμπα, σκίζω το στρινγκάκι της και την αρχίζω στο γλειφομούνι. Να δαγκώνω την κλειτορίδα της, να της χώνω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της… την έκανα να σπαρταράει από καύλα και να χύνει ασταμάτητα.

Τότε της ανασηκώνω τα πόδια και της τον καρφώνω στο μουνί της. Η φωνή της πρέπει να ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία. Αφού την σφυροκοπούσα ανελέητα, την γυρίζω στα τέσσερα και χωρίς καμία προεργασία της τον καρφώνω στον κώλο. Η στριγκλιά της με ξεκούφανε. Τότε έπεσαν και τα πρώτα κωλοσκάμπιλα. Η κυρία έγινε αρνάκι. Αφού την ξέσκισα ανελέητα έφτασε η ώρα να χύσω. Τον βγάζω και της τον δίνω τσιμπούκι. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Με το που τελείωσε μου ζήτησε το βιντεάκι και έφυγε τρέχοντας για το σπίτι της.

Από τότε η σχέση μας είναι τυπική και μόνο μπροστά στον άντρα της, μόλις είναι μόνη και με βλέπει αλλάζει κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Το πληθωρικό κορίτσι που τα πετάει με ευκολία

H Βίκυ σε νέες παρτουζοπεριπέτειες-ΒΙΝΤΕΟ