Πoιον δισεκατομμυριούχο … ερωτεύθηκε αυτή τη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου!

H Τζούλια Αλεξανδράτου αυτή τη φορά έκλεψε την καρδιά…Τούρκου δισεκατομμυριούχου!

Το μοντέλο, μετά τις εμφανίσεις του στη Μύκονο, εθεάθη στο Λονδίνο σε τρυφερά τετ α τετ με τον επιχειρηματία Ozan Ozkural, και μάλιστα ανέβασε κοινές φωτογραφίες τους στον λογαριασμό της στο Facebook.

H Espresso επικοινώνησε μαζί της για να μάθει τι ακριβώς τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και στον 35χρονο Τούρκο. «Ισχύει, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω κάτι», είπε στην εφημερίδα, αλλά ο τόνος της φωνής της υποδήλωνε ότι… εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ο 35χρονος είναι συνιδρυτής και διαχειριστής της εταιρίας Managing Partner at Tanto CP Management Co και η έδρα των επιχειρήσεων του είναι στο Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη

Πριν από αυτό είχε ιδρύσει μία δική του Τούρκικη εταιρία μέσω της οποίας παρείχε οικονομικές συμβουλές σε μεγαλοεπιχειρήσεις.

Μάλιστα, είχε μιλήσει και στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ στο CNN για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια του παρουσιαστή για το ότι σε τόσο μικρή ηλικία έχει καταφέρει τόσο πολλά και είναι από τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως στα χρηματοπιστωτικά!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

διαβάστε την συνεχεια εδω

Δείτε την Καίτη Γαρμπή όταν ήταν χορεύτρια του Γιάννη Φλωρινιώτη [video]

Θα φόραγες ένα δερμάτινο jacket εμπνευσμένο από τον Putin;