Πήραν παρτούζα την μάνα μου

Γεια σας. Είμαι ο Γιώργος και είμαι είκοσι χρονών. Η ιστορία μου ξεκινά πριν έξι μήνες όπου είχα χτυπήσει στο πρόσωπο δυο συμφοιτητές μου (Στέλιος και Γιώργος) στη σχολή για μια παρεξήγηση που έγινε. Τότε μου είχαν πει ότι θα με εκδικηθούν αλλά εγώ δεν είχα δώσει σημασία. Και έτσι έγινε…

Ύστερα από ένα μήνα, μου είχαν δώσει ένα δισκάκι και μου είπαν ότι με ενδιέφερε. Όταν πήγα σπίτι να το δω με την ησυχία μου είδα κάτι που ούτε στους χειρότερους μου εφιάλτες δεν ήθελα να δω. Ο Στέλιος προσπαθούσε να ξεγυμνώσει την μάνα μου στο σπίτι μας ενώ ο άλλος που κατέγραφε με την κάμερα ήταν ο Γιώργος. Δεν ξέρω με ποια πρόφαση κατάφεραν να μπουν σπίτι μου επειδή ο Γιώργος άρχισε να καταγράφει από την ώρα που ο Στέλιος προσπαθούσε να της βγάλει τα ρούχα της.

– «Φύγετε αμέσως μαλακισμένα!» τους έλεγε η μάνα μου καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει.

Ο Γιώργος εστίαζε και μεγέθυνε με την κάμερα του στα εσώρουχα της μαμάς όπου ήταν δαντελωτά και άσπρα. Ο Στέλιος της έβγαλε το σουτιέν και αποκάλυψε τα ζουμερά βυζιά της όπου άρχισε να τα χαϊδεύει.

– «Βρωμιάρηδες! Θα έρθει ο Γιώργος σπίτι και θα δείτε τι θα πάθετε!» τους είπε η μαμά.

– «Ξέρουμε ότι λείπει για διήμερο με τον πατέρα του για δουλειές πουτανίτσα…» απάντησε ο Στέλιος.

Τότε της έβγαλε και το βρακί. Το αηδιαστικό γέλιο του Γιώργου που τραβούσε με την κάμερα δεν σταμάτησε λεπτό. Την έβαλε να σταθεί στα τέσσερα και κατέβασε κι αυτός το παντελόνι του. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και χοντρός. Πάντα έλεγε ότι είχε τον πιο μεγάλο πούτσο στην σχολή αλλά δεν τον πίστευα. Μάλλον όμως είχε δίκιο.

Η κάμερα είχε εστιάσει στο ολοκάθαρο μουνάκι της. Άρχισε να την γαμάει. Τότε πήρε μακρινό πλάνο πάλι για να μου δείχνει ποιος γαμάει ποια. Η μάνα μου βογκούσε. Ακούγονταν οι αναστεναγμοί της πολύ έντονα. Την γαμούσε περίπου δέκα λεπτά σε αυτή την στάση όπου σε κάποια φάση σταματάει και της λέει:

– «Μωρή πουτάνα, πριν μας έλεγες να φύγουμε. Για πες μας τώρα, τι θες;»

– «Συνέχισε…» απάντησε η μάνα μου.

Μετά την γάμησε και στην κλασσική στάση και πιο μετά βγήκε από πάνω του η μαμά. Οι αναστεναγμοί της μάνας μου ακούγονταν ανάμικτοι με το αηδιαστικό γέλιο του Γιώργου. Δυστυχώς την γαμούσε αρκετή ώρα. Αφού τέλειωσε με το γαμήσι, της ζήτησε να του πάρει πίπα και η μαμά δεν του αρνήθηκε. Κοίταζα την μάνα μου να γαμιέται και να παίρνει πίπα και δεν πίστευα στα μάτια μου ότι η μάνα μου ξέρει τέτοια κόλπα.

– «Και τώρα ήρθε η ώρα σου να σε γαμήσω από τον κώλο πουτάνα».

– «Όχι, όχι. Είναι πολύ χοντρός ο πούτσος σου. Δεν θα το αντέξω».

Αυτός όμως την γάμησε. Οι αναστεναγμοί της μάνας μου ακούγονταν τόσο έντονα που δεν μπορούσαν να ακουστούν τα γέλια του Γιώργου. Σε κάποια φάση τότε λέει ο Γιώργος:

– «Μαλάκα, δεν κρατιέμαι. Έλα να κρατάς κι εσύ λίγο την κάμερα».

Τότε κατάλαβα ότι το μαρτύριο μου δεν θα σταματούσε εκεί. Η μάνα μου, αν και είχε ήδη περάσει πολλά, τώρα θα ξεκινούσε ο Γιώργος που ήταν εντελώς ξεκούραστος. Δυστυχώς ο Γιώργος είχε επίσης ένα τεράστιο παλούκι και δυστυχώς κι αυτός έκανε πολλή ώρα. Σε κάποια φάση τότε ο Στέλιος προσπάθησε να σταθεροποιήσει κάπου την κάμερα ώστε να βλέπει προς το κρεβάτι χωρίς να την κρατάει. Τότε ο Γιώργος τον ρώτησε:

– «Τι κάνεις εκεί;»

– «Τι λες να έρθω κι εγώ και να την πάρουμε παρτούζα;» απάντησε ο Στέλιος.

– «Λεβέντες μου, αυτό είναι τέλεια ιδέα!» είπε η μάνα μου καθώς φαινόταν να πετάει από τη χαρά της.

Έτσι και έγινε. Έβλεπα την μάνα μου να γαμιέται με αυτούς τους αηδιαστικούς τύπους. Καθώς την γαμούσαν από το μουνί, τον κώλο και τους έπαιρνε πίπα ταυτοχρόνως.

– «Αχ, δεν έχει έτσι μεγάλο πούτσο αλλά ούτε και αντέχει τόσο πολύ ο άντρας μου…», τους είπε η μαμά σε κάποια φάση.

Τέλος γέμισαν με τα σπέρματα τους όλες τις τρύπες της μάνας μου. Το βράδυ θα πρέπει να κοιμήθηκαν και οι τρεις μαζί αφού απουσίαζε η υπόλοιπη οικογένεια εκτός σπιτιού. Θα τους είχε κάνει καλή φιλοξενία η μάνα μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Τρελό ξέσκισμα της πίσω πόρτας

10 φορές που η Δήμητρα Ματσούκα βγήκε απ’ τα pouxα της (pics)