Παρτούζα με τη γυναίκα μου-BINTEO

Μου είπε ότι του πήρε πίπα και ότι αφού της γάμησε από λίγο μουνί και κώλο τα πήρε όλα στο στόμα για να μην λερωθεί για τη συνέχεια της βραδιάς. 

Τρεις ώρες μετά αφού ήμασταν φτιαγμένοι, γυρίσαμε για το ξενοδοχείο να ξεσκιστούμε. Βγαίνοντας από το ασανσέρ, και σχεδόν έξω από το δωμάτιο μας και ενώ εμείς σχεδόν γαμιόμασταν στο διάδρομο, μια παρέα από τέσσερις γερμανούς φτιαγμένους από τις μπίρες, μας συνάντησαν στο διάδρομο και ο ένας από αυτούς με πλησίασε και στα ίσια ζήτησε να γαμήσουν τη γυναίκα μου μαζί αν το ήθελα κι εγώ.

Απάντηση δεν πρόλαβα να δώσω αφού έδωσε το οκ αμέσως η γυναίκα μου λέγοντας μου ότι η καλύτερη ευκαιρία ήταν να το δοκιμάσουμε τώρα στο εξωτερικό ξένοι μεταξύ ξένων αφού δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε ούτε να μας ξαναδούν και ουσιαστικά δεν θα επρόκειτο να κινδυνεύουμε να εκτεθούμε.

Μπαίνουμε στο δωμάτιο και πριν καλά – καλά κλείσω την πόρτα έχει πέσει στα γόνατα και έχει και τα τέσσερα καυλιά μπροστά της και τα τσιμπουκώνει ανελέητα. Έχω βγάλει τα ρούχα μου και παίζω το καυλί μου. Τέτοια ηδονή δεν είχα ξαναζήσει, να βλέπω τη γυναίκα μου σαν σε τσόντα να γαμιέται σαν σκύλα.

Αφού την έγδυσαν και έμεινε μόνο με το καλσόν, μοιράστηκαν και ο ένας της τον έβαλε στο μουνί, ο άλλος στον κώλο ενώ αυτή ταυτόχρονα φώναζε από καύλα και πόνο. Τους άλλους δύο τους είχε στο πρόσωπο της μπροστά και έκανε εναλλάξ τσιμπούκι.

Εμένα μου είπε ότι δεν θέλει να την πηδήξω τώρα και ότι την καυλώνει να με βλέπει να την παίζω και να προτρέπω τους άλλους να την ξεσκίσουν το οποίο το έκανα με ευχαρίστηση αφού από την καύλα δεν ήξερα που Βρισκόμουν.

Σε κάποια φάση, αφού ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες φορές φώναζε ότι χύνει, η καύλα της ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησε από τον έναν από τους δύο που τσιμπούκωνε να πάει από πίσω και να προσπαθήσει να βάλει δυο πούτσες στον κώλο της. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είχε πάρει ένα στο μουνί δύο στον κώλο και ένα στο στόμα.

Αφού όλοι είχαν φτάσει σχεδόν στα όρια τους να χύσουν, ζήτησε από τον έναν να χύσει στην ξεσκισμένη κωλότρυπα της όπως και έγινε. Τα ψωλοχύματα έτρεχαν από την κωλοτρυπίδα μέχρι το μουνί της ενώ οι άλλοι τρεις ένας – ένας της έχυναν στο στόμα στη μούρη και άλλα κυλούσαν μέχρι τα βυζιά της που τα έγλυφε αχόρταγα.

Όταν τέλειωσαν οι άλλοι και έφυγαν η καριόλα όπως ήταν μέσα στο ψωλόχυμα μου ζήτησε να τη γαμήσω. Της τον έβαλα κατευθείαν στον κώλο μια και εκεί της αρέσει περισσότερο. Ο πούτσος μου πλατσούριζε μέσα στα χύσια του άλλου. Δεν άντεχα πολύ και τον έβγαλα από τον κώλο και της τον έδωσα πίπα όπου σε δευτερόλεπτα άδειασα το ψωλόχυμα μέχρι την τελευταία σταγόνα και τα κατάπινε λαίμαργα.

Μέχρι το πρωί γάμησα άλλες δυο φορές και με τη βοήθεια κάποιων δονητών που η καριόλα μου έχει πάντα μαζί της, της γέμιζα όλες τις τρύπες.

Όπως και να έχει αυτή η περιπέτεια θα μας μείνει αξέχαστη και σκεφτόμαστε να την ξαναζήσουμε.

Από τότε μέχρι σήμερα την αναπολούμε στα γαμήσια μας και ο οργασμός μας μεγαλώνει. Η γυναίκα μου πολλές φορές με έχει ρωτήσει αν θα μπορούσαμε και εδώ στην Ελλάδα να ζήσουμε τέτοιες στιγμές αλλά μας προβληματίζει η εχεμύθεια.
Αν πάντως γνωρίζετε κάτι, γράψετε μαζί με τα σχόλια σας.

Την ιστορία πάντως την γράφουμε μαζί με την γυναίκα μου η οποία διαβάζοντας την, ήδη έχει καυλώσει και έχει ξεκινήσει μια απερίγραπτη πίπα.
Πρέπει να κλείσω…
Γεια σας!

διαβάστε την συνεχεια εδω

Άλλος την έχει κι άλλος την ξεκωλιάζει-BINTEO

«Σεισμός» στο NBA – Στο γήπεδο η Ρατακόφσκι με διαφανές – Tα έδειξε όλα, «πάγωσε» και ο… Λεμπρόν