Ο άντρας μου με παρτουζώνει με τη μάνα μου

Θέλω κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που απ’ τη μία με καυλώνει, απ’ την άλλη με κάνω να νιώθω άβολα. Συζώ με τον σύντροφό μου σ’ ένα νησί. Εγώ είμαι 34 κι εκείνος 37 και πολύ καυλιάρης. Η μάνα μου ζει στην Αθήνα, είναι 54 και δουλεύει σε μπαρ με γυναίκες.

Πριν ένα χρόνο τη γνώρισε ο φίλος μου και απ’ την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως την έγδυνε με τα μάτια του. Ενοχλήθηκα αλλά δεν είπα τίποτα.

Όσο μείναμε στο σπίτι της ήταν και αυτή προκλητική μαζί του, έσκυβε να φαίνονται τα στρινγκάκι που φορούσε, έβλεπε τον πούτσο του, άνοιγε την πόρτα του δωματίου μας απροειδοποίητα κλπ.

Όταν πήγαμε στο σπίτι μας, όποτε γαμιόμασταν με τον άντρα μου φανταζόμουν να μας πηδάει παρέα, άλλωστε είχε πει κάποτε η γαμιόλα πως θα γούσταρε πολύ να με δει να πηδιέμαι, αλλά δεν τολμούσα να μιλήσω στον άντρα μου για τις φαντασιώσεις μου.

Ώσπου ένα βράδυ που ήμουνα σε τρελές καύλες άρχισα να του περιγράφω τη φαντασίωσή μου να μας τον χώνει παρέα. Στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά μετά άρχισε να λέει πόσο του αρέσει ο κώλος της και τα βυζιά της ενώ μετά όταν έχυνε μου έλεγε πως δεν θέλει να του λέω για τη μάνα μου και το βρίσκει άρρωστο.

Όταν όμως φέτος ανεβήκαμε στην Αθήνα παρατήρησα ότι καύλωνε να φωνάζει όταν με πηδούσε και ήταν η μάνα μου στο διπλανό δωμάτιο για να μας ακούει και να μαλακίζεται.

Ένα βράδυ που έλλειπε η μάνα μου για δουλειά, αποφασίσαμε να γαμηθούμε στο κρεβάτι της που ήταν πιο βολικό και ανθεκτικό. Είχαμε φοβερές καύλες και ξεσκιζόμασταν για ώρες και από παντού.

Η μάνα μου δεν είχαν δουλειά στο μαγαζί και ήρθε νωρίτερα αλλά εμείς απ’ την καύλα μας δεν ακούσαμε τίποτα. Οι πόρτες είναι συρόμενες και εμείς την είχαμε αφήσει ανοιχτή. Έτσι μπήκε μέσα με ένα ξέκωλο φόρεμα που φορούσε και πέτυχε τον Γιάννη να μου ξεσκίζει τον κώλο κι εγώ να είμαι στα τέσσερα.

Δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε εκείνος της είπε:

–    «Βλέπεις πως τον παίρνει η κόρη σου;»

Έμεινε και άρχισε να χουφτώνει τον κώλο του φίλου μου και τα αρχίδια του. Αυτός είχε τρελαθεί από καύλα. Έβγαλε το καυλί του απ’ τον κώλο μου,  την πέταξε στο κρεβάτι και της τον έχωσε στο στόμα ενώ της μίλαγε πρόστυχα.

Η γαμιόλα τον ρούφαγε σαν τρελή. Μετά μας τον έδινε και στις δύο. Την έβαλε να μου γλύφει το μουνί ενώ της χαμούρευε τη δική της μουνάρα. Με καβάλησε και ενώ με γαμούσε την χαμούρευε. Η γαμιόλα είχε τρελαθεί από καύλα και τον έγλυφε τρελά.

Σε λίγο σηκώθηκα και της έβαλα το καυλί του γαμιόλη μου στο στόμα και μετά στο μουνί. Την έβλεπα να τον καβαλάει και να τρελαίνεται η γαμιόλα κι εγώ μαλακιζόμουν.

Ο άντρας μου είχε καυλώσει τρελά και της φώναζε τι καριόλα πεθερά είναι και πως του αρέσει να μας γαμάει μάνα και κόρη. Της τραβούσε τα μαλλιά και της έλεγε:

–    «Σ’ αρέσει καριόλα ο πούτσος που γαμάει τη μουνάρα της κόρης σου;»

Και εκείνη ούρλιαζε με το παπάρι του. Μετά τη γύρισε στα τέσσερα -του είχα πει πως δεν έχει γαμηθεί απ τον κώλο- και της τον έχωσε απότομα στην κωλοτρυπίδα ενώ αυτή τον παρακαλούσε να βγει.

Εγώ του έβαζα κωλοδάχτυλο κι αυτός της χτυπούσε τα κωλομέρια και της ξέσκιζε το κωλοτρυπίδι. Έχυσε το καυλί του στο στόμα της και η καριόλα μου έδωσε τα χύσια στο δικό μου στόμα.

Κοιμηθήκαμε όλοι μαζί και από το φθινόπωρο όποτε ερχόμαστε στην Αθήνα γαμιόμαστε παρέα και μάλιστα την προηγούμενη φορά ο καυλιάρης μου έφερε και ένα φίλο του και μας γαμήσανε παρέα.

Βέβαια όταν περάσει η καύλα μου νιώθω λίγο περίεργα αλλά γενικά εκείνη τη στιγμή γουστάρω τρελά.

διαβάστε την συνεχεια εδω

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα – Δείτε τη ολόγυμνη και θα μείνετε κάγκελο

Όταν το πάθος υπερισχύει της λογικής -Video