Άντρας πάει στο vεκpoτομεiο για να πει το τελευταίο αντίο στη vεκpn γυναίκα του και βρίσκει νοσηλευτή να κάνει $eξ με το πτώμα της

Ένας νοσοκόμος ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μία ασθενή που μόλις είχε πεθάνει από προβλήματα στους πνεύμονες.

Ο διεστραμμένος άντρας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από τον σύντροφο της εκλιπούσας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και τον παρέδωσε στην αστυνομία της πόλης La Paz, στη Βολιβία.

Ο 27χρονος Grover Macuchapi αντιμετωπίζει σήμερα βαρύτατες κατηγορίες.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Douglas Uzquiano είπε ότι το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ περίπου μία ώρα μετά το θάνατο της ασθενούς στο Νοσοκομείο de Clinicas στη La Paz.

 

The accused pervert (pictured, left) was named locally last night as Grover Macuchapi, 27, is facing charges

Είπε: “Συγγενείς της νεκρής γυναίκας είχαν πάει στο νοσοκομείο για να τακτοποιήσουν ένα οικονομικό υπόλοιπο.”

Grover Macuchapi, a male nurse, has been arrested after being caught having sex with a patient who had just died from lung problems by her astonished husband

“Ο σύζυγος πήγε στο νεκροτομείο και είδε έναν νοσοκόμο να κάνει σεξ με τη νεκρή γυναίκα του.”

Ο ανώνυμος σύζυγος είπε σε μια τοπική εφημερίδα: “Είδα τι έκανε και τον χτύπησα. Έκανε άσεμνες πράξεις και είχε κατεβασμένα τα παντελόνια του.”

Ο διεστραμμένος υπάλληλος του νοσοκομείου είπε ότι οι πράξεις του οφείλονταν σε μια κατάσταση έντονης σεξουαλικής επιθυμίας.

“Ήταν σαν όνειρο. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν το χτύπημα που δέχτηκα από το σύζυγό της,” είπε ο κατηγορούμενος.

Η 28χρονη ασθενής είχε πεθάνει μόλις μια ώρα πριν το συμβάν.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Macuchapi δεν μποεί να κατηγορηθεί για νεκροφιλία, διότι το αδίκημα δεν υφίσταται σύμφωνα με τον περουβιανό νόμο.

Prosecutors said Macuchapi could not be charged with necrophilia because the offence didn't exist under Peruvian law

Τον περασμένο Μάιο, η αστυνομία στην Αργεντινή συνέλαβε έναν άνδρα που μπήκε σε νοσοκομείο για να κάνει σεξ με μια νεκρή γυναίκα. Ο 22χρονος κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι ενήργησε μετά από μια «διακαή επιθυμία να κάνει σεξ στο νοσοκομείο».

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο San Vicente de Paul στην πόλη Oran της βορειοδυτικής Αργεντινής. Η γυναίκα ήταν μια 41χρονη από ένα χωριό 70 μίλια έξω από την πόλη, της οποίας ο αιφνίδιος θάνατος έπρεπε να ερευνηθεί με αυτοψία τις επόμενες ώρες. Ο δράστης είχε εισέλθει στο νοσοκομείο λέγοντας σε έναν από τους φύλακες πως ήθελε να επισκεφτεί μια τουαλέτα.

διαφορετικo

διαβάστε την συνεχεια εδω

Πλάκα κάνεις: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε με… άντρα!

22χρονη χάνει 93 κιλά μέσα σε μόλις έναν χρόνο. Όταν δείτε πως ήταν πριν και πόσο αδυνάτισε, θα σας πέσει το σαγόνι