Μια σκληρή παρτούζα+BINTEO

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ καυλιάρα, καυλώνω με το παραμικρό. Παίζω το μουνάκι μου 2 με 3 φορές την ημέρα βλέποντας τσόντες.

Παρ’ όλο που έχω σχέση πολύ καιρό η μεγαλύτερη φαντασίωση μου είναι να κάνω παρτούζα.

Κάθε φορά που με γαμούσε ο φίλος μου εγώ φανταζόμουν ότι υπήρχε κι άλλος που μου έχωνε την πουτσάρα του ταυτόχρονα.

Να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή αυτή μου η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα. Το αγόρι μου θα έφευγε για δουλειά στην Αθήνα και θα έλειπε για μερικούς μήνες.

Τις πρώτες μέρες η κατάσταση ήταν υποφερτή με μένα να χώνω στο μουνάκι μου τα δάχτυλα μου και αργότερα έχωνα στον κώλο μου ένα δονητή και στο μουνί μου ότι λαχανικό έβρισκα αλλά προτιμούσα πάντα τις μελιτζάνες.

Βρήκα μέσω internet δυο τρομερούς ψωλαράδες τον Ν. και τον Γ. Στην αρχή μιλούσαμε χαλαρά αλλά μετά χόντρυνε το πράγμα και άρχισα να γαμιέμαι online και με τους δύο.

Ήταν από την πόλη μου και έτσι κανονίσαμε μετά από 10 μέρες γνωριμίας να βρεθούμε σπίτι μου.

Χτυπάει το κουδούνι κι ανοίγω φορώντας μόνο τα μαύρα μου εσώρουχα και κόκκινες κάλτσες. Βάλαμε ποτάκι και μια τσόντα με λεσβιακό στο dvd για να φτιαχνόμαστε.

Σε λίγο αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να καυλώνουμε. Πέταξαν έξω τις ψωλάρες τους και με έβαλαν να γονατίσω.

Ο Ν. είχε μεγάλο πούτσο γύρω στους 17 πόντους αλλά λεπτό ενώ του Γ. ήταν λίγο πιο μικρός αλλά πολύ πιο χοντρός.

Άρχισα να τους τσιμπουκώνω με μανία. Σε κάποια στιγμή με σταματάνε και με γυρνάνε στα τέσσερα.

Ο Ν. ήρθε πίσω μου και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και ταυτόχρονα έβαζε όλη του την παλάμη μέσα στην μουνάρα μου. Τρελαινόμουν από καύλα, ούρλιαζα, ενώ ο Γ. έπαιζε την ψωλάρα του δίπλα.

Μόλις κατάλαβε ότι θα έχυνα σταμάτησε και ήρθε ο Γ. πίσω μου και κάρφωσε την πουτσάρα του με τη μια στον κώλο μου.

Έχασα το φως μου ενώ ο Ν. ήρθε στο πρόσωπο μου και μου έδινε πουτσοσκαμπίλια. Αυτό συνεχιζόταν για 10 λεπτά ώσπου βγήκε από τον ξεσκισμένο κώλο μου και μπήκε από κάτω μου και με έβαλε να κάτσω πάνω στον πούτσο του, ενώ ο Ν. ήρθε από πίσω και έχωσε την ψωλάρα του στον κώλο μου. Αμέσως έχυσα τεράστια ποσότητα.

Έπνιξα τα καυλιά τους με έναν οργασμό που όμοιο του δεν είχα ξαναζήσει. Συνέχισαν να με γαμάνε έτσι για λίγο ακόμα ώσπου ο Ν. βγήκε από τον κώλο μου και έτσι όπως ήμουν σκυμμένη στο στήθος του Γ. καρφώθηκε και αυτός μέσα στο μουνί μου.

Είχα μέσα στη μούνα μου δυο καυλιά ταυτόχρονα που είχαν συντονιστεί τέλεια.

Έχυνα ασταμάτητα ώσπου βγήκε ο Γ. ήρθε, έπαιξε τον πούτσο του στο πρόσωπο μου, έχυσε πηχτά υγρά, γέμισε το πρόσωπο μου με το ψωλόχυμα του και ξάπλωσε δίπλα με κομμένη την ανάσα.

Ο Ν. με γύρισε ανάσκελα και μπήκε από πάνω σφυροκοπούσε ανελέητα τη μουνάρα μου με την ψωλάρα του. Ένιωσα το σπέρμα του μέσα και τρελάθηκα.

Μετά ξάπλωσε πάνω μου έχοντας ακόμα τον χαλαρωμένο πλέον πούτσο του μέσα στο μουνί μου. Μου είπε πως ήθελε να κατουρήσει και τον παρακάλεσα να το κάνει έτσι όπως ήταν μέσα στη μούνα μου.

Το έκανε και όπως ένιωθα το ζεστό του κάτουρο μέσα στο μουνί μου κόντεψα να χύσω και πάλι.

Μετά σηκώθηκαν και έφυγαν παρατώντας με στο πάτωμα.

δείτε το βίντεο εδώ….με προσοχή

διαβάστε την συνεχεια εδω

Πως έγινα το πουτανάκι τους

Mapiα 23: «Ο αντpαs τns Θεiαs μου…με ανάγκασε να του πάρω π@..π@»!-BINTEO