Με κεράτωσε με δυο αράπηδες-BINTEO

Τότε της είπα για τους μαύρους και για τον έναν που μας ακολούθησε, κι αυτή μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι σύμπτωση που ήρθε στο ίδιο μαγαζί και όταν της είπα πως την κοιτούσε πρόστυχα ο αράπης και πως δεν μου άρεσε η φάτσα του, αυτή γέλασε και μου είπε να μη φέρομαι ρατσιστικά.

Αρχίσαμε το φαγητό και χωρίς υπερβολές εδώ και ένα τέταρτο όλο προς την γυναίκα μου έπεφτε το βλέμμα τους.

Αυτό με εκνεύριζε πάρα πολύ, αν και απ’ τη μια μου άρεσε να έχω μια τόσο σέξι γυναίκα με καυτές καμπύλες και να την θαυμάζουν όλοι, αλλά απ’ την άλλη ζήλευα και θύμωνα πάρα πολύ όταν την κοιτάνε οι άντρες επίμονα.

Της το είπα αλλά εκείνη δεν έδωσε σημασία. Της είπα να φύγουμε γιατί μάλλον με πείραξε ο γύρος κι αυτή μου είπε να κάτσουμε κανένα μισάωρο και να ηρεμήσω. Είχε εκνευριστεί που συνέχεια της ζητούσα να φύγουμε.

Όμως το μισάωρο για μένα ήταν πάρα πολύ γιατί μπορεί να μην πονούσε το στομάχι μου αλλά απ’ την ώρα που ήρθαμε με είχε πιάσει ένα κατούρημα και δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο.

Λοιπόν, πριν φύγω λέω στην γυναίκα μου ότι θα πάω στο μπάνιο για λίγο και να προσέχει τους αράπηδες και αν την πλησιάσουν ή της πουν τίποτα, να μου το πει να τους κανονίσω και μου είπε εντάξει.

Λοιπόν, μόλις πήγα τουαλέτα, με έπιασε και το χοντρό και έτσι καθυστέρησα κανένα πεντάλεπτο. Είχα ησυχάσει κιόλας πια και σταμάτησα να σκέφτομαι συνέχεια αρνητικά. Αποφάσισα να μην γκρινιάξω ξανά στη γυναίκα μου.

Μόλις βγήκα απ’ το μπάνιο και πήγα προς τα τραπέζια, είδα πως η γυναίκα μου δεν ήταν εκεί και έπαθα σοκ όταν είδα και το τραπέζι τον μαύρων άδειο! Κοίταξα τριγύρω αλλά τίποτα. Σκέφτηκα πως οι αράπηδες έφυγαν και η γυναίκα μου πήγε κι αυτή στο μπάνιο όσο έλειψα.

Περίμενα λοιπόν κανένα δεκάλεπτο γιατί οι γυναίκες ως συνήθως αργούν αλλά και γιατί είδα πως η γυναίκα μου είχε αφήσει όλα τα πράγματα της στο τραπέζι, ακόμα και το κινητό της. μετά το δεκάλεπτο άρχισα να ανησυχώ.

Αναγκάστηκα και μπήκα στις γυναικείες τουαλέτες να την ψάξω, αλλά τίποτα… άφαντοι! Πού ήταν ένα τέταρτο τώρα;

Έφυγα απ’ το μαγαζί και άρχισα να την ψάχνω σε όλη την γύρω περιοχή. Είχα τρελαθεί, ενώ ήξερα πως κάπου θα πήγε βόλτα και θα ξαναγυρνούσε στο γυράδικο, αλλά η ανησυχία μου με έκανε να την ψάχνω σε όλα τα γύρω μαγαζάκια.

Δεν την βρήκα όμως. Σκέφτηκα να πάρω και την αστυνομία, αλλά σκέφτηκα να ψάξω λίγο ακόμα. Κάποια στιγμή έφτασα στην παραλία. Εκεί είχε αρκετές παρέες που κάθονταν διάσπαρτα. Οι περισσότεροι είχαν αναμμένες φωτιές.

Συνέχισα και μετά από αρκετά λεπτά περπάτημα στην παραλία, είδα από μακριά, απ’ τα λίγα φώτα που είχε, μόλις που διέκρινα δυο ανθρώπους. Γρήγορα κατάλαβα πως ήταν ζευγάρι…

Πλησίασα και είδα δυο άντρες και μια γυναίκα, ο ένας όρθιος και ο άλλος πάνω στην ξαπλώστρα πηδούσε μια γκόμενα.

Όταν έφτασα στα δέκα μέτρα, τότε τρελάθηκα! Είδα πως οι δυο άντρες ήταν οι αράπηδες του γυράδικου και η άλλη η γυναίκα μου! Ο ένας αράπης, ο χοντρός, τραβούσε βίντεο με το κινητό και ο άλλος είχε βάλει την γυναίκα μου στα τέσσερα πάνω στην ξαπλώστρα και της το έχωνε στο μουνί απ’ ότι κατάλαβα. Τρελάθηκα!

Δεν ήξερα τι να κάνω. Κοιτούσα άπραγος, και μετά απ’ αυτά που ακολούθησαν έχασα πάσα ιδέα για την γυναίκα μου. Ο αράπης της έπιανε τα κωλομέρια σφιχτά και της το έχωνε βαθιά κι αυτή αναστέναζε πολύ δυνατά και έλεγε:

–    «Αχ… Αχ… Αχ… Αχ… Ααααααααααχ… Ναι! Γάμα με! Ναι! Σκίσε με! Αχ… Βαθιά! Ναι! Ναι! Έτσι… Αχ! Όλο! Ναι! Ααααααααχ…»

Ο μαύρος μιλούσε σπάνια και μια σπαστά ελληνικά μια ξένα. Μετά απ’ αυτό η γυναίκα μου πρέπει να έφτασε σε οργασμό, και το γαμήσι συνεχιζότανε.

Ο άλλος αράπης δεν συμμετείχε καθόλου, μόνο τραβούσε βίντεο και σχολίαζε καμιά φορά. Τώρα ο αράπης, έτσι όπως την πηδούσε στα τέσσερα, της έβγαλε το σουτιέν και άρχισε να της χουφτώνει τα βυζιά και να μπαινοβγαίνει στο μουνί της δυνατά. Και τότε του λέει η γυναίκα μου:

–    «Αχ! Αχ… Ναι! Χώσ’ το! Ναι! Έτσι… Έτσι… Δυνατά. Ναι! Άου! Ααααχ… Θα με τελειώσεις. Αχ… Ναι! Έρχεται… Ναι! Αχ.. Αχ… Αχ… Αχ… Αχ… Αχ… Αχ… Αααααααααα!»

Ο μαύρος δεν την άφηνε ούτε δευτερόλεπτο να πάρει ανάσα. Την πηδούσε ασταμάτητα με μανία και εκείνη γούσταρε, απ’ τα λόγια που του έλεγε εδώ και μισή ώρα. Είχα πάθει σοκ! Η γυναίκα μου δεν φώναζε δυνατά στο σεξ ποτέ μαζί μου και μου έλεγε ότι γενικά δεν φωνάζει και δεν μιλάει στο σεξ, αλλά σήμερα έβλεπα μια άλλη Ελένη.

Δεν την ένοιαζε τίποτα, μόνο να συνεχίσει να σκυλοπηδιέται με τον αράπη. Πολλές φορές μου ήρθε να ορμήξω και να τον σαπίσω αλλά ήθελα να δω μέχρι που θα φτάσει. Δηλαδή αν έμενα στο γυράδικο θα την περίμενα μια ώρα σαν το μαλάκα, κι αυτή ούτε που την ένοιαζε! Είχε παρασυρθεί και δεν σκεφτόταν λογικά απ’ τους απανωτούς οργασμούς.

Τότε την ακούω να λέει στον αράπη, που δεν έλεγε να πάρει τα χέρια του από τα κωλομέρια της και μάλιστα της βαρούσε και μπατσοκώλια και που και που της έπιανε τις βυζάρες της και τις έσφιγγε δυνατά μετά χέρια του κι αυτή αντί να αντιδράσει, όπως έκανε με εμένα, όταν σπάνια της έσφιγγα λίγο το βυζί και μου έλεγε να σταματήσω, σε αυτόν δεν έλεγε τίποτα. Αντίθετα, έδειχνε να γουστάρει τρελά αυτό το σκληρό και άγριο γαμήσι. Ώσπου την άκουσα να αντιδρά σε κάτι επιτέλους! Κάτι που δεν της άρεσε, γιατί του είπε πάνω στην κορύφωση:

–    «Αχ… Αχ… Αχ… Αχ… Ναι! Γάμα με γαμιά μου. Ναι! Αχ… Αχ… Όχι! Μη! Μη! Σταμάτα. Όχι μέσα. Μη! Σταμάτα! Αχ… τι μου ‘κανες πάλι!»

–    «Δεν σ άρεσε;», τη ρώτησε και σταμάτησε να την γαμάει δυνατά και έμπαινε σιγά μέσα της.

Αυτή του απαντάει:

–    «Αχ… Αφού σου είπα βρε αγόρι μου, ότι δεν θέλω να με χύσεις άλλο στο μουνί. Γιατί το έκανες;»

–    «Δεν αρέσει εσένα χύσει;»

–    «Και βέβαια μ’ αρέσει αλλά δεν θέλω να μείνω έγκυος…»

Μετά απ’ αυτό ήθελα να πάω να τον δείρω που την έχυσε χωρίς να θέλει, αλλά φοβόμουν επειδή ήταν δυο οι αράπηδες και έτσι δεν κουνήθηκα.. έμεινα κρυμμένος. Μετά ο αράπης βγήκε από το ξεσκισμένο μουνί της Στέλλας και της είπε:

–    «Άνοιξε καλά! Τώρα εγώ θα γαμάω εσένα χωρίς να πονάς…»

–    «E, με τέτοια ψωλή, πώς να μην ανοίξει το μουνάκι μου; Τώρα δεν θα αισθάνομαι καθόλου τον άντρα μου, αλλά δεν πειράζει… το καταευχαριστήθηκα!»

–    «Ναι αλλά δεν τελείωσα. Έχουμε κι άλλα…»

–    «Α, όχι! Έχω αργήσει πάρα πολύ. Ο άντρας μου θα με περιμένει. Θα έχει τρελαθεί. Πρέπει να φύγω γρήγορα. Κι εσύ σταμάτα επιτέλους να τραβάς βίντεο! Τελειώσαμε!»

Τότε αυτός που τραβούσε βίντεο της λέει:

–    «Δεν τελειώσαμε ακόμα. Πρέπει να κάτσεις και σε μένα. Μη φοβάσαι, εγώ δεν αργώ. Θα σε γαμήσω γρήγορα και καλά!»

–    «Όχι, άργησα ήδη. Νιώθω τύψεις. Πρέπει να φύγω…»

–    «Κοίτα τι θα γίνει θα στον βάλω για πέντε λεπτά στο μουνί και μετά φύγε!»

Και τότε πετάχτηκε ο άλλος αράπης και της λέει:

–    «Έχω μια καλύτερη ιδέα! Γαμήσεις εσύ αυτή από μουνί, εγώ της δώσω πούτσο στο στόμα, κάνει εμένα τσιμπούκι!»

Και ενώ η γυναίκα μου ήταν αρνητική, μόλις άκουσε αυτό είπε:

–    «Τι δηλαδή; Θέλετε να με πάρετε μαζί μουνί και στόμα; Δεν θα αργήσουμε έτσι; Πέντε λεπτά μόνο. Ok boys;»

Αυτοί συμφώνησαν και ο χοντρός πλησίασε, την χούφτωσε στις βυζάρες της και την έβαλε να στηθεί στα τέσσερα πάλι. Ο χοντρός αράπης άρχισε να τρίβει την κοιλιά του στην κωλάρα της και μετά μπήκε απότομα στο μουνί της και όπως την γαμούσε, της χάιδευε τα κωλομέρια απαλά. Αυτός την γαμούσε πιο σιγά, έτσι νόμιζα δηλαδή, γιατί σε λίγο άρχισε να κουνιέται μέσα της με απίστευτη ταχύτητα, πιο γρήγορα και απ’ τον άλλον! Απορούσα που έβρισκε τέτοια ευλυγισία και αντοχή ο κοιλαράς…!

Μετά από λίγα λεπτά σκληρό γαμήσι, έτσι όπως της χούφτωνε τα κωλομέρια και της έσκιζε το μουνί, με το ένα χέρι έπιασε το στρινγκάκι της και έπαιξε λίγο με αυτό και μετά το τράβηξε απότομα επίτηδες και το έσκισε! Της έσκισε το στρινγκ και το πέταξε μακριά. Μετά συνέχισε να την γαμάει πολύ δυνατά όπως πριν, και δεν την πείραξε καθόλου. Τώρα η γυναίκα μου ούρλιαζε:

–    «Ααααχ! Ααααχ! Ααααχ! Αααααχ! Ναι!!!»

–    «Σ’ αρέσει πουτάνα; Αχ! Τι κωλάρα είναι αυτή! Πάρ’ τον πουτάνα! Να τον νιώσεις καλά!»

Την ίδια στιγμή η Στέλλα έκανε πίπες στον άλλο αράπη. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Σκεφτείτε πως θα νιώθατε να βλέπατε την γυναίκα σας να ικανοποιεί δυο άντρες ταυτόχρονα. Ήταν απαίσιο κι όμως το έκανε με μεγάλη χαρά.

–    «Γλείφε! Γλείφε πουτάνα! Γλείφε!», της έλεγε ο αράπης.

Και μάλιστα της το έλεγε το πουτάνα σε σπαστά ελληνικά. Ευτυχώς γιατί ότι δεν μπορούσε να πει, το έλεγε στη γλώσσα του και δεν το καταλάβαινα. Ο άλλος ο χοντρός την γαμούσε και της έλεγε συνέχεια βρωμόλογα κι αυτή δεν απαντούσε.. μόνο αναστέναζε σαν πουτάνα πολύ ναζιάρικα και δυνατά, και μετά είπε:

–    «Έτσι… Ξεσκίστε με!!!»

–    «Αχ τσουλάκι! Πω πω πω! Τι βυζάρες έχεις μωρή πουτάνα; Θα στις γεμίσω χύσια!»

–    «Αααχ… Να μου τις γεμίσεις γαμιά μου! Εκεί χύσε όσο θες!»

Βγάζει μετά από λίγο την ψωλή του, που όπως καταλαβαίνετε ήταν τεράστια, και άρχισε να την τρίβει πάνω στα βυζιά της, ενώ η Στέλλα ακόμα έπαιρνε πίπες στον άλλον, και μάλιστα τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να του κάνει ισπανικό! Το θέαμα ήταν για εγκεφαλικό! Να βλέπω την γυναίκα μου να κρατάει με το ένα χέρι το καυλί του ενός και να του κάνει τσιμπούκια και με το άλλο να κρατάει τα βυζιά της ενωμένα σφιχτά για να βάζει ο άλλος μαύρος τον πούτσο του μέσα! Ώσπου της λέει ο χοντρός:

–    «Χύνωωωωωωω! Πουτάνα μου χύνωωωωωωω!!!»

Άρχισε να το ρίχνει όλο στα βυζιά της. Έχυσε πάρα πολύ απ’ ότι κατάλαβα, απ’ τα επιφωνήματα της γυναίκας μου. Μετά συνέχισε να τσιμπουκώνει τον άλλον και τότε της λέει ότι θα χύσει κι αυτός. Τότε η γυναίκα μου σταμάτησε να τον τσιμπουκώνει και άρχισε να του την παίζει μέχρι να χύσει, αλλά αυτός της είπε:

–    «Όχι. Θέλω χύσω μέσα στόμα σου κι εσύ να τα καταπιείς!»

–    Καπνίζεις;»

–    «Όχι», της είπε.

–    «Ωραία! Τότε θα τα καταπιώ όλα. Δεν θα αφήσω ούτε σταγόνα πάνω στο καυλί σου!»

Μετά απ’ αυτό ο αράπης έχυσε και όντως τα κατάπιε, παρόλο που ήταν πολλά και την έπνιξαν στην αρχή. Εμένα ποτέ δεν μου είχε πάρει μια πίπα που τόσο ήθελα, ούτε ισπανικό μου έκανε. Πότε έλεγε πως δεν ξέρει απ’ αυτά, και τώρα δεν άφησε σταγόνα απ’ το καυλί του μαύρου. Μετά απ’ αυτό άρχισαν να ντύνονται και η γυναίκα μου, ολόγυμνη όπως ήταν, πήγε και πλύθηκε στη θάλασσα απ’ τα χύσια τους και μετά άρχισε να ντύνεται.

Εκείνη την ώρα, ο ένας αράπης με είδε που ήμουν μισοκρυμμένος σε κάτι βράχια, και τότε μόλις κατάλαβε ότι είμαι εγώ, είπε κάτι στον άλλον στα ξένα και πήραν τα ρούχα τους και έφυγαν τρέχοντας. Ευτυχώς γιατί ήταν δυο και δεν θα μπορούσα να τα βάλω μαζί τους, μιας και είμαι μικρόσωμος άντρας. Η γυναίκα μου μόλις με είδε, δεν ήξερε που να κρυφτεί. Μετά απ’ αυτό μέναμε χωριστά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα…

δείτε το βίντεο εδώ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Η γυναίκα μου εξόφλησε σε είδος-BINTEO

O Γιάννης εξομολογείται: «Τι να κάνω; Η πεθερά μου ήρθε να μείνει μαζί μας και με βίασε!Τώρα μου ζητά να χωρίσω την…» (ΒΙΝΤΕΟ)