Ξesκισα την κouμπαpα στο πάpτυ…!!! Τώρα πανε να μου φορτώσουν το…(βιντεο)

Έχω φάει καψούρα εδώ και καιρό με τη κουμπάρα μου.Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα ήμασταν καλεσμένοι με τη γυναίκα μου στο σπίτι της.Είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα.Αφού φάγαμε και ήπιαμε, κάποια στιγμή ήρθαμε στο……

…κέφι και η κουμπάρα έβαλε ένα ζε’ι’μπέκικο για να το χορέψει.

Αυτή όμως, την ώρα που χόρευε (ήταν και μεθυσμένη), άρχισε να με κοιτάει και να μου κλείνει για μια στιγμή το μάτι.Εγώ έκανα πως πηγαίνω στην τουαλέτα και μετά απο 1 λεπτό με…ακολούθησε.

Έτσι φτιαγμένοι που ήμασταν και οι δύο, την άρπαξα και της έδωσα ένα φιλί χωρίς ευτυχώς να μας πάρει κανένας χαμπάρι.Την άλλη μέρα μας έκανε επίσκεψη στο σπίτι με την πρόφαση οτι ήθελε να…πιεί καφέ με τη γυναίκα μου.

Εγώ βιαζόμουν γιατί ήθελα να πάω στην τράπεζα για μια δουλειά, μιάς και είχα άδεια εκείνη τη μέρα και εκείνη τη στιγμή, με ένα πιεστικό τρόπο προσπαθούσε να με πείσει να καθήσω μαζί τους.

Τελικά έφυγα και αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα και μου ζητούσε να βρω μία δικαιολογία για να πάω απο το σπίτι της το απόγευμα. Τελικά τα κατάφερα, αφού είπα στη γυναίκα μου οτι έχω κανονίσει για καφέ με τον κολλητό μου και ότι θα…

ΔEITE TO BINTEO ΕΔΩ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Πάθος για τις ώριμες

Τα ήθελε ο κώλος μου-BINTEO