Η γυναίκα μου στο χωράφι με τους 4 αλβανούς

Με λένε Νίκο, 33 ετών και είμαι παντρεμένος με την Βίκυ, 22 ετών, εδώ και 1 χρόνο ακριβώς. Η Βίκυ είναι μια πανέμορφη ξανθιά παρουσία, με ύψος 1.68 και βάρος 47kg, με απίστευτο πεταχτό κωλαράκι και μεσαίο μέγεθος βυζάκι.

Έχει 2 πανέμορφα πράσινα ματάκια και υπέροχα ζουμερά σαρκώδη χείλη! Πραγματικά είναι ένας ξανθός άγγελος. Όταν την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια, την κυνηγούσε όλη η παρέα ποιος θα κάνει κάτι μαζί της. Πιο τυχερός στάθηκα εγώ όμως.

Πόσο τυχερός όμως τώρα… δεν ξέρω με αυτό που έγινε και εδώ θελω την άποψη σας πραγματικά.

Με τη Βίκυ ζούμε σε μια πόλη 80.000 κατοίκων, εγώ έχω ένα ασφαλιστικό γραφείο και η Βίκυ με βοηθάει σχεδόν κάθε μέρα. Μια ώρα πιο έξω από την πόλη είναι και το χωριό μου. Εκεί έχω το πατρικό μου και τα χωράφια μου.

Είναι ο παράδεισος μου όπως λέω στη Βίκυ. Φέτος έκλεισα το γραφείο από την 1 μέχρι και 16 Αυγούστου, διακοπές φυσικά 10 μέρες στο χωριό που είχαμε και κάτι δουλίτσες με τα δέντρα και μετά 5 μέρες που ήθελε η Βίκυ να πάμε στη Λευκάδα.

Φτάνοντας στο χωριό και ετοιμάζοντας το σπίτι από τα πράγματα που φέραμε, κατέβηκα στην πλατεια για να βρω τον έναν αλβανό να κανονίσουμε πως θα γίνουν οι δουλειές! Αφού τα βρήκαμε μου είπε ότι ήταν 5 μέρες δουλειά με (τόσα) άτομα μεροκάματο.

– Ok, του λέω, από αύριο ξεκινάτε.

– Μεθαύριο αφεντικό μου να έρθουν και τα παιδιά.

– Ωραία τα λέμε τότε στο χωράφι το πρωί.

Την επόμενη μέρα που ξυπνήσαμε με τη Βίκυ, ετοιμάσαμε τα πράγματα μας να πάμε στο χωράφι να δούμε τι γίνεται και μετά να κάνουμε μπάνιο στο ποτάμι που είναι ακριβώς στα χωράφια μου μέσα. Πραγματικά μιλάμε για μια απίστευτη ομορφιά της φύσης το ποτάμι. Αφού είχαμε κολυμπήσει και κάναμε ηλιοθεραπεία, μεσημέρι πλέον, εκείνη την ώρα ακούγονταν φωνές να πλησιάζουν.

– Ποιος είναι; λέει η Βίκυ.

– Δεν ξέρω αγάπη μου.

– Ακούγονται πολλές φωνές Νίκο!

Εκείνη τη στιγμή προβάλει ο Αλβανός που κανόνισα για τα χωράφια με 3 άλλους.

– Αφεντικό τι κάνεις εδώ; μου φωνάζει.

– Εδώ έρχομαι από πιτσιρικάς, του λέω, για μπάνιο. Είναι το πιο όμορφο μέρος και μας αρέσει με τη γυναίκα μου. Εσύ τι κάνεις εδώ;

– Ήρθα με τα παιδιά να δούμε το χωράφι και πως θα ξεκινήσουμε για να κάνουμε γρήγορα.

Εκείνη τη στιγμή έβλεπα τους 3 αλβανούς ότι δεν είχαν ξεκολλήσει τα μάτια από τον πισινό της Βίκυς και κάτι ψιθύριζαν και γελούσαν. Αυτοί ήταν κοντά στα 30-35 ενώ το αφεντικό τους 50 στο νερό. Όσο εγώ μιλούσα με το αφεντικό, αυτοί οι 3 πλησίαζαν και άλλο πιο κοντά και κοιτούσαν το κορμί της Βίκυς ακόμη ποιο έντονα, μέχρι που είδα τον ένα να έχει βάλει το χέρι του στη φόρμα από έξω γιατί είχε φουσκώσει η πούτσα του από καύλα.

– Βίκυ πήγαινε κάνε μια βουτιά, της λέω, εσύ. Μην κάθεσαι εδώ, μιλάμε για δουλειές εμείς.

– Εντάξει Νίκο μου πάω…

και καθώς σηκώνεται πάνω, τους βλέπω όλους να έχουν μείνει παγωτό. Μακριά ξανθά μαλλιά, μαύρο μπραζίλ μαγιό και ένα τοπ από πάνω που έσφιγγε όσο πήγαινε τα βυζάκια της Βίκυς, κορμί λαμπάδα και οι αλβανοί όπως και το αφεντικό να έχουν μείνει καρφωμένοι στην Βίκυ μέχρι που βύθισε όλο το κορμί της στο ποτάμι. Αφού η ώρα πέρασε και τα είπαμε, έφυγαν τα παιδιά και εμείς αργότερα για το σπίτι, όπου κάναμε ένα σεξ με τη Βίκυ άλλο πράγμα!

– Τι μου έπαθες εσύ σήμερα βρε αγάπη; Ήσουνα πάρα πολύ καλός στο σεξ!

– Με έφτιαξε όπως σε κοιτούσαν τα λιγούρια οι αλβανοί, της λεω. Αφού είσαι γαμώ τα μουνιά αγάπη μου και με τρελαίνει όταν σε κοιτάζουν οι άλλοι.

– Το ξέρω ότι σε φτιάχνει αγάπη μου, γι’ αυτό ντύνομαι σέξι και φτιάχνομαι ωραία, για να σου αρέσω!

Οι μέρες περνούσαν στο χωριό, εμείς πηγαίναμε τα πρωινά για μπάνιο στο ποτάμι και για να επιβλέπω τη δουλειά τους φυσικά, αλλά μάλλον αυτοί επέβλεπαν το κορμί της Βίκυς όσο δούλευαν εκεί. Στα διαλειμματα τους το μεσημέρι, έρχονταν εκεί που ήμασταν γιατί τους είχα το μεσημεριανό τους το όποιο το μαγείρευε το πρωί η Βίκυ.

– Αχ ρε Βίκυ, αύριο τελευταία μέρα εδώ και θα μας λείψει πολύ το φαγητό σου, λέει το αφεντικό.

– Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι…

λέει η Βίκυ και γελάμε όλοι μαζί. Όσο τρώγαμε τα μάτια τους τα έβλεπα να καρφώνονται στα βυζιά της Βίκυς και η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο.

– Πάω να βουτήξω εγώ, τους λέω.

– Τι έπαθες; ρωτάει η Βίκυ.

– Τίποτα μωρέ έσκασα από τη ζέστη.

Αφού κατάφερα και σηκώθηκα διακριτικά να μην δουν το φουσκωμένο καυλί μου, βούτηξα στο ποτάμι. Καθώς ήμουν στο νερό προσπαθώντας να μου πέσει η πούτσα, έβλεπα τους αλβανούς που είχαν πλησιάσει τη Βίκυ περισσότερο και σε κάποια φάση την άγγιζαν στα πόδια και γελούσαν όλοι μαζί. Προσπαθούσα να ακούσω τι λένε και δεν τα κατάφερνα. Όταν έπεσε λίγο το καυλί μου, είπα να βγω έξω και τότε βλέπω την Βίκυ να έχει σηκωθεί όρθια και να έχει γυρίσει τον κώλο της στα πρόσωπα τους. «Τι κάνει εκεί;» σκέπτομαι τσαντισμένα. Κοιτάζω καλύτερα και έβλεπα το χέρι του ενός σαν να την άγγιζε στο πισινό της. Βγαίνω γρήγορα έξω και καθώς πλησιάζω και βλέπω τις φάτσες τους πως κοιτούσαν την γυναίκα μου, μου ήρθε να τους σκοτώσω και κάπου εκεί ακούω τη Βίκυ που είχε κατεβάσει και λιγάκι το μπραζίλ γιατί τους έδειχνε το tattoo που είχε και εξηγούσε και τι έγραφε πάνω στο σχέδιο που έχει στο κωλαράκι της.

– Τι γίνεται εδώ; λέω;

– Τίποτα μιλάμε για tattoo. Έχουν και τα παιδιά στο κορμί τους…

μου λέει η Βίκυ. Εκείνη την ώρα σηκώνουν τις μπλούζες οι 3 αλβανοί και βλέπω κάτι κορμιά με κοιλιακούς και όλη η πλάτη με tattoo που έπαθα πλάκα.

– Εσύ αφεντικό, του λέω, δεν έχεις;

– Εγώ έχω σε πολύ προσωπικό σημείο…

και γελάμε όλοι. Αφού πέρασε η ώρα, φύγαμε όλοι μαζί και θα τα λέγαμε την επόμενη που ήταν τελευταία μέρα. Καθώς μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου λέει η Βίκυ.

– Πολύ καλά παιδιά Νίκο μου! Δουλευταράδες και είδες και κορμιά που έχουν;

– Άσε βρε Βίκυ, της λέω, ξεκόλλα, εσείς όλοι έχετε κοιλιακούς κι εγώ μια μπάκα.

– Έλα βρε Νίκο μου, σου λέω έλα κι εσύ γυμναστήριο μαζί μου και μη ζηλεύεις αυτούς.

Αφού με κάλμαρε σταμάτησα το αυτοκίνητο στην άκρη και άρχισα να της κάνω ένα γλειφομούνι που τρελάθηκε.

– Αχ… τι έπαθες Νίκο μου;

– Τίποτα αγάπη μου θα σκίσω το μουνάκι σου…

της λέω. Γυρίζει, μου πιάνει το καυλί μου και αρχίζει να μου το ρουφά μέχρι και τα αρχίδια.

– Έτσι πουτανάκι ρούφα το όλο.

Βγαίνω από την πόρτα και ανοίγω τη δική της.

– Εσύ στα τέσσερα στο κάθισμα…

και την καρφώνω στο μουνί της με δύναμη.

– Αχ… πιο γρήγορα, μου λέει.

Άρχισα να την πηδώ σαν το σκυλί μέχρι που δεν άντεξα και της πέταξα όλα τα χύσια πάνω στο κωλαράκι της. Την επόμενη μέρα πάμε στο ποτάμι για μπάνιο και καθώς ήμασταν μέσα στο ποτάμι, έρχεται το αφεντικό και τα παιδιά και με φωνάζουν έξω.

– Τι έγινε ρε παιδιά;

– Να πας στην πόλη να πάρεις φυτοφάρμακο για να ραντίσουμε, το ξεχάσαμε αυτό και τώρα μονό αυτό έμεινε να τελειώσουμε!

– Ωχ τώρα; Δεν πατέ σπίτια σας και ελάτε αύριο.

– Αύριο πάμε σε άλλο χωράφι.

– Ωχ, καλά πάω τώρα! Αγάπη θα έρθεις ή να σε πάω σπίτι;

– Όχι θα μείνω εδώ να σε περιμένω!

– Μα αγάπη θα κάνω 2 ώρες κοντά.

– Δεν πειράζει…

– Καλά της λέω.

Καθώς ξεκίνησα και αφού είχε περάσει κανένα μισάωρο, θυμάμαι ότι το πορτοφόλι το έχει η Βίκυ στην τσάντα της. Κάνω επιτόπια στροφή και γυρίζω πίσω. Αφού πάρκαρα στην πόρτα από το χωράφι, περπατώ κανένα 5λέπτο για το ποτάμι και καθώς φτάνω παθαίνω σοκ με αυτό που αντικρίζω. Η Βίκυ καβαλά από πάνω στο αφεντικό τον αλβανών να την πηδάει και μπροστά στο πρόσωπο της οι 3 αλβανοί γυμνοί να της τον δίνουν πίπα. Πάγωσα! δεν πίστευα ότι η γυναίκα μου έκανε κάτι τέτοιο.

– Πιο γρήγορα, την ακούω να φωνάζει στο αφεντικό! Έτσι, έτσι πιο γρήγορα και δυνατά…

και εκείνη τη στιγμή βόγκηξε δυνατά, ενώ οι αλβανοί της έβαζαν τις πούτσες στο στόμα της και τις δέχονταν με λαχτάρα. Κάποια στιγμή σηκώνεται το αφεντικό και παίρνει θέση άλλος, ενώ αυτός έρχεται μπροστά της και της δίνει το μεγάλο του καυλί στο στόμα. Η Βίκυ τον έγλειφε γρήγορα και τον μαλάκιζε, ενώ ο άλλος αλβανός την γαμούσε αστραπιαία και δυνατά όπως έλεγε η Βίκυ, ενώ τα αρχίδια του πάφλαζαν στο μουσκεμένο μουνί της. Κάπου εκεί το αφεντικό τελειώνει στο στόμα της και σειρά παίρνει αυτός που την ξέσκιζε, ενώ στο μουνί της μπήκε ο τρίτος αλβανός. Έβλεπα τη Βίκυ που ήξερε ακριβώς τι να κάνει, λες και έπαιζε σε τσόντα και τότε τελειώνει και ο δεύτερος αλβανός στο στόμα και στο πρόσωπο της, βγάζοντας τρελή ποσότητα σπέρματος.

Τότε μπροστά έρχεται ο άλλος που την πηδούσε και πίσω πάει ο τέταρτος. Καθώς την ξέσκιζαν οι 2 τελευταίοι αλβανοί, το βρίσιμο και οι σφαλιάρες στα κωλομέρια της έδιναν κι έπαιρναν από όλους και η Βίκυ εκεί, χαμογελαστή και ακούραστη το απολάμβανε. Τότε σηκώνεται αυτός που τη γαμούσε και τελειώνει στο πρόσωπο της κατευθείαν και σχεδόν ταυτόχρονα με αυτόν που της τον έδινε πίπα. Η Βίκυ γεμάτη σπέρμα στο πρόσωπο άρχισε να τους ρουφά και των 4αρων τα πεσμένα τους καυλιά. Την έβλεπα και την ένιωθα λες και ήταν αχόρταγη. Εκείνη τη στιγμή έφυγα σιγά-σιγά μη με πάρουν χαμπάρι και πήγα σπίτι όπου είχα και εκεί κάποια χρήματα καβάντζα, πήγα στην πόλη γρήγορα να πάρω το φάρμακο και γύρισα πίσω έχοντας στο μυαλό μου όσα είδα.

Όταν έφτασα εκεί, κάθονταν όλοι μαζί στο ποτάμι, κάπνιζαν και συζητούσαν σαν φιλαράκια. Όταν με είδαν οι 3 νεαροί αλβανοί γελούσαν και κάτι έλεγαν στα αλβανικά. Ένιωθα κερατάς και δαρμένος. Εδώ και 12-13 μέρες δεν έχω πει τίποτα στη Βίκυ, δεν ξέρω τι να κάνω, την αγαπώ και δε θέλω να χωρίσουμε. Πιστεύω ότι ήταν στιγμή αδυναμίας και ότι δε θα ξαναγίνει. Με αγαπάει τρελά. Και εδώ θέλω εσάς. Τι λέτε θα με ξανακερατώσει; Να χωρίσω; Πραγματικά θέλω τη βοήθεια σας! Πάντως από τότε τη βλέπω πιο πολύ να με αγαπάει και προσέχει. Ίσως να το έχει μετανιώσει! Ελπίζω να σας άρεσε η εμπειρία της Βίκυς γιατί η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε κι εμένα αυτό που είδα, αλλά δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί.

διαβάστε την συνεχεια εδω

Την ξεσκίσαμε μια νύχτα πριν παντρευτεί

Ο πόθος με την πουτάνα κουμπάρα+BINTEO