Η άτυχη στιγμή της χήρας-BINTEO

Η Τασία ήταν μια γυναίκα στα 41, η όποια είχε την ατυχία να χηρέψει πριν δυο χρόνια. Από τότε είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και στις αγροτικές εργασίες. Ήταν μια γλυκιά όμορφη καστανή κυρία, με κοντά μαλάκια που δεν πρόσεχε την εμφάνιση της μετά το ατυχές γεγονός. Ύψος 1.64, λίγα παραπανίσια κιλά στην μέση και μεγάλο στήθος.

Ντυνόταν πάντα με μακριές φούστες ή παντελόνια φαρδιά μην θέλοντας να δώσει δικαίωμα στην κλειστή κοινωνία του χωριού που ζούσε.

Εκείνη την ήμερα εγώ προσπαθούσα να καρφώσω τα παλούκια στην περίφραξη του σπιτιού της που είχαν πέσει και δούλευα μεροκάματο. Το σπίτι της ήταν στην αρχή του χωριού, σχετικά απομακρυσμένο από το επόμενο. Τα δύο παιδιά της είχαν φύγει ήδη για το σχολείο και ήμασταν μόνοι. Ένα αμάξι με φιμέ τζάμια σταμάτησε ακριβώς έξω από την πόρτα της, μιας και περνούσε ο επαρχιακός δρόμος και είδαμε το μπροστινό μέρος του να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός κατέβηκε άνοιξε το καπό και άρχισε να βρίζει. Έστρεψε το κεφάλι του προς τα εμάς μας είδε και πλησίασε τον φράχτη που κάρφωνα τα παλούκια. Ήταν ένα αδύνατος μελαμψός νεαρός γύρω στα 26 .

– Αφεντικό λίγο νερό να ρίξω στο ψυγείο γιατί άναψε- μου είπε.

– Πέσ’ το στην κυρία γιατί εγώ εργάτης είμαι…

και αυτός πλησίασε την Τασία και επανέλαβε τη έκκληση του. Εκείνη του είπε να πάρει όσο θέλει και του έδειξε που είναι ή βρύση. Αυτός πήρε ένα τενεκέ τον γέμισε και πήγε να βάλει νερό στο ψυγείο αλλά χωρίς επιτυχία μιας και το ψυγείο είχε τρυπήσει γερά και όσο νερό και να έβαζε αυτό έτρεχε από κάτω. Τότε γύρισε στην Τασία και της είπε αν μπορούσε να βάλει λίγο το αμάξι στην αυλή της για να το φτιάξει γιατί πάνω στο δρόμο ενοχλούσε. Η Τασία μην βλέποντας κάτι κακό του το επέτρεψε. Αυτός γυρίζοντας στο αμάξι είπε…

– μάγκες κατεβείτε να το σπρώξουμε.

Οι πόρτες άνοιξαν και κατέβηκαν άλλοι 3 γεροδεμένοι μελαμψοί νεαροί άντρες, που οι φάτσες τους θύμιζαν μποξέρ. Με μια πρωτοφανή άνεση έσπρωξαν το αυτοκίνητο μέσα στην αυλή. Ο οδηγός πήρε κάπου τηλέφωνο και ήρθε κοντά μου και πιάσαμε την κουβέντα. Με ρώτησε για την Τασία και που είναι ο άντρας του σπιτιού. Εγώ μην βάζοντας κάτι το πονηρό στο μυαλό μου του είπα την ιστορία της. Αφού συζητήσαμε λίγο ακόμη έφυγε, πήγε κοντά στους άλλους και άρχισαν να μιλάνε ψιθυριστά και να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην Τασία και σε μένα. Τότε ένα άλλο αμάξι σταματήστε κατέβηκε ένας άλλος νεαρός και ξεκίνησε να αλλάζει το ψυγείο από το αμάξι. Σε ένα εικοσάλεπτο το αμάξι ήταν έτοιμο και ο νεαρός έφυγε.

Η ώρα ήταν 10 και κάτι. Ο οδηγός πήγε να ευχαριστήσει την Τασία και της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Η Τασία ξεκίνησε για το σπίτι να του βάλει νερό και εκείνος την ακολούθησε. Εγώ βλέποντας τα όλα αυτά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και ξεκίνησα και εγώ για το σπίτι. Οι άλλοι τρεις μόλις με είδαν να κατευθύνομαι στο σπίτι με ακολούθησαν. Μόλις άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα είδα την Τασία να τη έχει ακινητοποιήσει με ένα μαχαίρι στο λαιμό της. Με το που ξεκίνησα να φωνάξω ένοιωσα και εγώ κάτι αιχμηρό να με πιέζει στον λαιμό. Με έσπρωξαν μέσα στο σαλόνι και με έβαλαν αν καθίσω στο καναπέ. Ο νεαρός που κρατούσε την Τασία απαίτησε να του δώσει ότι χρήματα είχε στο σπίτι της. Αυτή έντρομη πήγε σε ένα συρτάρι και έβγαλε 150 Ευρώ και του τα έδωσε. Αυτός απαίτησε κι άλλα, η Τασία όμως φοβισμένη του είπε ότι δεν είχε. Νευριασμένος τότε αυτός της έριξε μια μπάτσα που έκανε την Τασία να ουρλιάξει και να πέσει στο πάτωμα. Πέφτοντας η φαρδιά φούστα της σηκώθηκε αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια της μέχρι τα μπούτια της. Μέχρι και εγώ παρά τη δεινή θέσει που βρισκόμουν θαύμασα δυο τέλεια πόδια σφιχτά και κάτασπρα.

– Σήκω και φέρε ότι κοσμήματα έχεις μη σε γαμήσουμε μέχρι να ματώσεις…

είπε πάλι ο νεαρός. Η Τασία σηκώθηκε αμέσως και ακολουθούμενη από τον νεαρό πήγε στη κρεβατοκάμαρα και έφερε μια μπιζουτιέρα με ελάχιστα χρυσαφικά. Ο νεαρός δεν ικανοποιήθηκε και της έριξε μια ακόμη σφαλιάρα. Για δεύτερη φορά η Τασία ούρλιαξε και έπεσε κάτω. Τα δάκρυα ξεκίνησαν να τρέχουν από τα μάτια της.

– Δεν ικανοποιήθηκα με τα χρήματα και τα κοσμήματα. Κοίτα τουλάχιστον να μας ικανοποιήσεις στο γαμήσι…

είπε ο νεαρός. Μόλις άκουσε αυτά τα λόγια η Τασία άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια όμως μια ακόμη μπάτσα πιο δυνατή από τις άλλες την έκανε να σωπάσει και να κλαίει με λυγμούς.

– Δέστε τον μαλάκα…

είπε στους τρεις με την φάτσα μποξέρ ο νεαρός που φαινόταν να κάνει κουμάντο. Σε λίγο εγώ ήμουν δεμένος και η Τασία κάτω στο πάτωμα με 4 μαντράχαλους από πάνω της.

– Σήκω επάνω…

τη διέταξε ο αρχηγός. Εκείνη σιγά-σιγά τρέμοντας και κλαίγοντας σηκώθηκε όρθια.

– Σταμάτα να κλαις γιατί θα σε ξαναχτυπήσω…

της είπε πάλι ο νεαρός. Συγχρόνως έβγαλε την ζώνη του και κατέβασε το παντελόνι του μένοντας με το σλιπάκι του.

– Τη βλέπεις αυτή;

και έδειξε την ζώνη στην Τασία.

– Αν δεν είσαι υπάκουη θα τη χρησιμοποιήσω στο σώμα σου.

Ο φόβος ήταν έκδηλος στο πρόσωπο της Τασίας. Ήταν όρθια ανάμεσα τους με σκυμμένο το κεφάλι προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

– Για να δούμε τι κρύβεις κάτω από τα ρούχα σου…

είπε ο νεαρός και άρχισε να της ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Δυο μεγάλα βυζιά που ασφυκτιούσαν μέσα σε ένα μπεζ σουτιέν εμφανίστηκαν στα μάτια όλων μας. Αυτός με μια κίνηση όλο ανυπομονησία τράβηξε κάτω το πουκάμισο και συγχρόνως κάποιος άλλος ξεκούμπωσε το σουτιέν από πίσω. Ενστικτωδώς η Τασία σήκωσε τα χέρια της και κάλυψε τα βυζιά της, όμως ένας από αυτούς τις τράβηξε βιαία τα χέρια κάτω. Οι βυζάρες της περήφανες με δυο μεγάλες καφετιές ρώγες που ήταν ορθωμένες από τον φόβο της ξεπρόβαλαν σε κοινή θέα. Επιφωνήματα θαυμασμού ακούστηκαν από τους 4 μελαμψούς νεαρούς και πολλά χέρια ξεκίνησαν να χαϊδεύουν τα μεγάλα στήθη της. Τα ζουλούσαν και τσιμπούσαν της ορθωμένες ρώγες της. Κάποιος πήγε από πίσω της και με μια κίνηση κατέβασε την μακριά φούστα της αφήνοντας να φανούν δυο κάτασπρα πόδια χωρίς ίχνος περιττού λίπους και μια μεγάλη κωλάρα.

Η επόμενη κίνηση ήταν να κατεβάσει τη μπεζ κυλόττα της αφήνοντας να φανεί σε όλους το ξυρισμένο μουνί της. Δυο χέρια έπιασαν τα μεγάλα κωλομέρια και άρχισαν να τα ζουλάνε, ενώ ένας άλλος χούφτωνε το μουνί της. Η Τασία δεν είχε πάψει στιγμή να τρέμει από τον φόβο της. Ο νεαρός που το έπαιζε αρχηγός έκατσε στον καναπέ σχεδόν κοντά σε μένα και έβγαλε έξω τον πούτσο του.

– Θα δεις και τσάμπα τσόντα μαλάκα…

μου είπε.

– Γύρνα σκύψε και άνοιξε τα κωλομέρια σου να σε δούμε καλύτερα…

συνέχισε στην Τασία. Εκείνη τρέμοντας έσκυψε και άνοιξε με τα δυο χέρια της τα μεγάλα κωλομάγουλά της. Μπροστά μας εμφανίστηκαν οι δυο τρύπες που ήταν τόση ώρα κρυφές.

– Πιο πολύ…

διέταξε ο νεαρός. Αυτή υπάκουσε αμέσως και άνοιξε πιο πολύ τα μεγάλα μουνόχειλά της αφήνοντας να φανεί μια κατακόκκινη τρύπα. Η δε τρύπα του κώλου της ήταν τόσο μικρή που όσο και να άνοιγε τα κωλομέρια της δεν άνοιγε ούτε χιλιοστό.

– Καλά το φαντάστηκα ότι είσαι μουνάρα. Έλα τώρα και ξεκίνα να μου παίρνεις πίπα.

είπε στην Τασία. Εκείνη πλησίασε βουρκωμένη και έβαλε την πούτσα του στο στόμα της.

– Πιο βαθιά πουτάνα…

της είπε αυτός και η Τασία στην προσπάθεια της να τον πάρει πιο βαθιά πνίγηκε και αναγούλιασε. Αυτός όπως κρατούσε την ζώνη της έριξε μια από τα πλάγια που την έπιασε στον κώλο. Η Τασία τσίριξε από τον πόνο.

– Για να μάθεις να παίρνεις την πούτσα μου όλη στο στόμα σου.

Μετά από αυτό, πόντο-πόντο, άρχισε να την βάζει όλη στο στόμα της. Οι άλλοι τρεις ασχολιόταν με τα βυζιά της και τα κωλομέρια της. Της ζουλούσαν τα βυζιά και έχωναν τα δάχτυλά τους βιαία μέσα στο μουνί της και στην παρθένα κωλοτρυπίδα της. Σε λίγο ξεκούμπωσαν τα φερμουάρ τους και έβγαλαν έξω τις μισοσηκωμένες πούτσες τους. Έπιασαν τα χέρια της Τασίας και την έβαλαν να τους μαλακίζει. Ήταν προικισμένοι αρκετά, όχι τεράστιοι, αλλά μεγάλοι. Ο ένας ήταν από πίσω της και της έχωνε δυο δάχτυλα στο μουνί και ένα στο κώλο. Η Τασία ήταν χαμένη μέσα σε τέσσερα αντρικά σώματα. Ο νεαρός την είπε να σταματήσει να παίρνει πίπα και να κάτσει πάνω στην πούτσα του. Η Τασία κλαίγοντας γύρισε την πλάτη της στον νεαρό και κάθισε σιγά-σιγά πάνω στο πουτσοκέφαλό του όταν μπήκε μέσα της μέχρι το τέλος άφησε ένα αναστεναγμό πόνου.

– Είναι και στενή η καριόλα…

σχολίασε ο νεαρός. Και ξεκίνησε να την ανεβοκατεβάζει πάνω στην πούτσα του ζουλώντας παράλληλα τα μεγάλα κωλομέρια της. Ένας άλλος πήγε μπροστά της και της έχωσε την δικιά του άπλυτη πούτσα στο στόμα της. Οι άλλοι δυο έβαλαν από ένα βυζί στο στόμα τους και δάγκωναν της ρώγες της που είχαν μελανιάσει από την κακοποίηση. Αφού αυτός συνεχίστηκε κάνα πεντάλεπτο, ο νεαρός την σήκωσε και την έβαλε να σκύψει πάνω στην πλάτη του καναπέ απ΄ την εξωτερική πλευρά και αυτή η στάση είχε σαν αποτέλεσμα να τουρλώσει την κωλάρα της.

– Άνοιξε τα κωλομέρια σου να ξεσκίσω την σούφρα σου…

είπε στην Τασία που υπάκουσε κλαίγοντας δυνατά. Ο νεαρός μην δίνοντας σημασία στα κλάματα, πλησίασε την πούτσα του στην παρθένα τρύπα του κώλου της που είχε ανοίξει ελάχιστα από το δάχτυλο του προηγούμενου, ακούμπησε το πουτσοκέφαλο και άρχισε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Τασία τώρα τσίριζε κανονικά όσο η πούτσα του νεαρού προσπαθούσε να μπει μέσα της, οπότε ένας άλλος της τον έχωσε στο στόμα για να το βουλώσει. Ο νεαρός απευθύνθηκε σε κάποιον να βρει κάτι σε λιπαντικό και ο άλλος έφερε αντηλιακό λάδι. Άρχισε να ρίχνει μια μεγάλη ποσότητα στον κώλο της και να αλείφει και τα κωλομέρια της που γυάλιζαν από το λάδι. Ήταν μια ερεθιστική σκηνή να βλέπεις τα υπέροχα μπούτια της Τασίας και την κωλάρα της να γυαλίζουν στο φως της ημέρας, χωρίς βέβαια να βλέπεις το πάνω μέρος του σώματος της μια και ήταν κρυμμένο από την πλάτη του καναπέ.

Αφού μάλαξε για λίγο τα γυαλιστερά κωλομέρια της άρχισε να βάζει τον αντίχειρά του στην σούφρα της μήπως και ανοίξει λίγο και παράλληλα να λαδώνει το εσωτερικό της κωλοτρυπίδας της. Έβγαλε έξω το κεφάλι της πούτσας του έριξε μια ποσότητα αντηλιακού και το ακούμπησε για μια ακόμη φορά στην στενή της τρύπα. Έσπρωξε λίγο και η Τασία μούγκρισε με την πούτσα στο στόμα και άρπαξε το κάλυμμα του καναπέ με τα δύο της χέρια και το έσφιγγε. Ο νεαρός έσπρωξε λίγο ακόμη και ένοιωσε τον σφιγκτήρα της να υποχωρεί και το πουτσοκέφαλο να μπαίνει μέσα της. Η Τασία νόμισε ότι την έκοψαν στα δυο μιας και πρώτη φορά στην ζωή της έμπαινε κάποιο ξένο σώμα στον κώλο της. Κάποια στιγμή η πούτσα του νεαρού τερμάτισε μέσα της και ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει με δύναμη χτυπώντας τα αρχίδια του στο μουνί της και ρίχνοντας και από καμιά μπάτσα στα προκλητικά οπίσθιά. Αυτό συνεχίστηκε για δέκα λεπτά περίπου και ο νεαρός έχυσε μέσα της ενώ αυτός που την τσιμπούκωνε έχυσε μέσα στο στόμα της γεμίζοντάς την σπέρμα.

Αμέσως οι άλλοι δύο πήραν θέση για να την γαμήσουν και αυτοί. Ο ένα έκατσε στον καναπέ και την έβαλε να καθίσει πάνω του και ο άλλος πήγε από πίσω και της τον έχωσε στον κώλο. Αυτός που την είχε από πάνω του και την γαμούσε το μουνί την κράταγε σφιχτά από την μέση και ο άλλος από πίσω που την γαμούσε για δεύτερη φορά στην ζωή της από τον κώλο, είχε χουφτώσει τις βυζάρες της τρίβοντας τις ρώγες της και γλείφοντας την πίσω από το αυτί και τον λαιμό της. Το αποτέλεσμα ήταν ενώ η Τασία έκλαιγε τώρα άφηνε μικρούς αναστεναγμούς ηδονής, σημάδι ότι είχε αρχίσει να της αρέσει. Σε λίγο άφησε ένα μουγκρητό καθώς πρέπει να είχε τελειώσει. Και οι δυο που την γαμούσαν τελείωσαν πάνω στο πρόσωπό της γεμίζοντας την χύσια. Ο νεαρός που τη γάμησε πρώτος, την έβαλε να ξαπλώσει πάνω στον καναπέ και να σηκώσει ψηλά τα πόδια της. Η Τασία υπάκουσε φοβισμένη.

Αφού ξάπλωσε και σήκωσε ψηλά τα κάτασπρα σφιχτά πόδια της, δυο νεαροί τα άνοιξαν. Μπροστά μας φαινόταν οι τρύπες της ανοιγμένες και υγρές. Ο νεαρός ξεκίνησε να χαϊδεύει το εσωτερικό των μηρών της, απαλά στην αρχή και πιο δυνατά σε λίγο. Όλοι βλέπαμε την τρύπα από το μουνί της χωρίς να το έχει ακουμπήσει ακόμη ο νεαρός να στάζει υγρά, αφού η Τασία πρέπει να καύλωνε αφάνταστα, αλλά ντρεπόταν να το δείξει. Τα υγρά έγιναν πιο πολλά και έφτασαν στην άλλη τρύπα της που έστεκε μισάνοιχτη και παραβιασμένη. Το χέρι του νεαρού άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα της απαλά. Τώρα η Τασία είχε αφήσει τις αναστολές και αναστέναζε με τα μάτια κλειστά. Αυτός έτριβε την κλειτορίδα της με τον αντίχειρα και έχωνε μέσα της τα επόμενα δύο δάχτυλα. Είπε στους άλλους δύο να λυγίσουν τα πόδια στο στήθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι πιο ανοιχτές και εκτεθειμένες οι τρύπες της στα χάδια του νεαρού.

Οι δύο που κρατούσαν τα πόδια, είχαν πιάσει από ένα στήθος και τσιμπούσαν, άλλοτε απαλά και άλλοτε σκληρά τις μεγάλες σκούρες ρώγες που ήταν πάντα ορθωμένες. Ο νεαρός είχε βάλει ήδη και τρίτο δάχτυλο στο μουνί της που έσταζε ασταμάτητα υγρά και είχε μουσκέψει το κάλυμμα του καναπέ. Δοκίμασε να βάλει και το τέταρτο δάχτυλο, ενώ δεν είχε πάψει στιγμή ο αντίχειρας να τρίβει την κλειτορίδα και η Τασία τσίριξε, αλλά αυτός δεν σταμάτησε, αλλά επέμενε μέχρι που τα κατάφερε. Το χέρι του μέχρι και τον καρπό έμπαινε μέσα της ανοίγοντάς την και η Τασία μετά τον πρώτο πόνο άρχισε και πάλι να αναστενάζει με τα μάτια κλειστά υποθέτοντας από ντροπή. Αφού βαρέθηκε να ασχολείται με το μουνί, έβγαλε τα δάχτυλά του και άρχισε να ασχολείται με τον κώλο της που ήταν εκτεθειμένος στις διεστραμμένε ς ορέξεις του.

Η τρυπίτσα της που είχε αρχίσει να κλείνει και να επανέρχεται στην προηγούμενη μορφή και είχε ένα κόκκινο ερεθιστικό χρώμα. Αφού έβαλε κατευθείαν δυο δάχτυλα στην τρύπα της, άρχισε να τα κουνάει μέσα έξω με ταχύτητα. Δοκίμασε να βάλει και τρίτο αλλά δεν μπορούσε. Η Τασία φώναζε…

– Μη σταμάτα πονάω…

αλλά αυτός φυσικά δεν συγκινήθηκε. Συνεχίζοντας να πιέζει μπήκε επιτέλους και το τρίτο δάχτυλό του μέσα της. Αργά αλλά σταθερά έβαζε και έβγαζε τα δάχτυλά του στον κώλο της ανοίγοντας την. Ο τέταρτος πήγε μπροστά στο πρόσωπό της και έχωσε την μισοσηκωμένη πούτσα του στο στόμα της. Αυτό συνεχίστηκε για λίγο ακόμη και μετά ο νεαρός έβγαλε τα δάχτυλα του από την τρύπα της. Αυτός που της έδινε πίπα έκατσε στον καναπέ και την έβαλε να κάτσει πάνω του με την πλάτη στο πρόσωπο του και της τον κάρφωσε στον κώλο μέχρι τα αρχίδια του. Παράλληλα χούφτωσε τις ρώγες της και της τσίμπαγε με μανία. Ο νεαρός που της έβαζε τα δάχτυλά έχωσε την πούτσα του στο στόμα της και ένας άλλος της τον έχωσε στο μουνί. Ο τέταρτος καθόταν και τον έπαιζε περιμένοντας να τελειώσει κάποιος για δεύτερη φορά. Η Τασία φαινόταν να παίρνει πίπα στον νεαρό με όρεξη, παρά την άσχημη θέση της.

Έβλεπα το καστανό κεφάλι της με τα κοντά μαλλιά να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα του νεαρού με ρυθμό έχοντάς την χουφτώσει γερά. Ο νεαρός μην μπορώντας να αντέξει άλλο σε αυτόν το ρυθμό, έχυσε μέσα στο στόμα της και η Τασία τα κατάπιε όλα χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα. Είχα πάθει μεγάλη πλάκα βλέποντας αυτήν την σεμνή και συντηρητική κυρία να μεταμορφώνεται σε πουτάνα πρώτης τάξεως. Αυτός που την γαμούσε από το μουνί τραβήχτηκε απότομα από μέσα της και τον έβαλε στο στόμα. Η Τασία τον στράγγισε και αυτόν. Τώρα που μπορούσε να κινηθεί ελεύθερα, ακούμπησε τα χέρια πίσω στην πλάτη του καναπέ και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει μόνη της πάνω στην πούτσα που είχε στον κώλο της. Καθόταν μέχρι να χτυπήσει πάνω στα αρχίδια και σηκωνόταν σχεδόν μέχρι να βγει. Ο τέταρτος της παρέας την ρώτησε σχεδόν ευγενικά.

– Να τον βάλω και εγώ από πίσω;

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η απάντηση ήταν…

– γιατί δεν δοκιμάζεις;

και άνοιξε πιο πολύ τα πόδια της έτσι ώστε να διευκολύνει τον τέταρτο της παρέας. Αυτός ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στην τρύπα της που είχε γίνει αρκετά ελαστική με τόσο γαμήσι και τόσα δάχτυλα. Άρχισε να πιέζει σιγά-σιγά αλλά δεν γινόταν τίποτα. Αυτός που γαμούσε ήδη, σταμάτησε να τον βοηθήσει. Πήρε τις χερούκλες του από τις ορθωμένες ρώγες της που τσιμπούσε και ζουλούσε τόση ώρα την ανασήκωσε λίγο και άνοιξε τα μεγάλα κωλομέρια της σχεδόν μέχρι να σχιστούν. Ήταν πλέον θέμα δευτερολέπτων να χωθεί η πούτσα και του τέταρτου στην κωλοτρυπίδα της που φαινόταν έτοιμη να σκιστεί. Ένα αχ ακούστηκε μόνο από τα χείλη της Τασίας, αλλά δεν φαινόταν για πόνου αλλά για ηδονής. Αφού συγχρονίστηκαν άρχισαν να την γαμάνε και οι δύο χουφτώνοντας τα βυζιά της και ανταλλάσσοντας για πρώτη φορά γλωσσόφιλα. Σε λίγο ο ένας τραβήχτηκε και έχυσε πάνω στην κοιλιά της ενώ ο άλλος ακούραστος συνέχισε να γαμάει την ξεχειλωμένη τρύπα της μέχρι που έχυσε μέσα της και αυτός.

Τότε ο νεαρός που είχε πάρει τα χρήματα και τα κοσμήματα έκανε κάτι που δεν το πίστευα. Άφησε τα πάντα πάνω στο τραπέζι.

– Χαλάλι, μετά από τέτοιο γαμήσι δεν μου πάει καρδιά να στα πάρω.

Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο της Τασίας.

– Θέλω μόνο όταν είμαι προς τα εδώ να σε επισκέπτομαι, μόνος μου ή με παρέα αν και εσύ το θες.

Η Τασία φυσικά συμφώνησε και του είπε μόνο καθημερινές που είναι τα παιδιά στο σχολείο. Με το που φύγανε όλοι ήρθε κοντά μου με έλυσε και μου πήρε μια πίπα.

– Εσύ να έρχεσαι όποτε θέλεις, αλλά τσιμουδιά στο χωριό…

μου είπε και από τότε την έχω γαμήσει αρκετές φοράς και μόνος και με τους άλλους, όπως την έχω δει να γαμιέται και με οκτώ άγνωστους σε ένα πρωινό. Απλά ξύπνησε η πουτάνα μέσα της.

Δείτε ΕΔΩ ενα βίντεο της χήρας στο νεκροταφειο να γαμιεται

διαβάστε την συνεχεια εδω

Το… έχει ακόμη στα 49 της η εντυπωσιακή Ελληνίδα ηθοποιός! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εγώ τα ποτά, αυτός τη γυναίκα μου-BINTEO