Έτσι γάμnσα τις γειτόνισσες (μάνα και κόρn -ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία είναι εξ’ ολόκληρου αληθινή, χωρίς ίχνος υπερβολής. Λοιπόν, η ιστορία, ξεκινάει 10-11 χρόνια πριν με τη κόρη και ερχόμαστε στο τώρα με την μάνα.

Η ιστορία:

Η Γωγώ ήτανε 16 χρονών με σφιχτό κορμάκι, στητά βυζάκια και υπέροχο τουρλωτό κωλαράκι. Εκείνη την περίοδο έκανε παρέα με την ανιψιά μου και ερχόταν σπίτι μου όποτε ήταν εκεί η ανιψιά μου, κλεινόταν στο δωμάτιο μου και τα λέγανε. Πάνω σε ένα γραφείο που είχα, μου έγραφε διάφορα στιχάκια. Δεν είχα σκεφτεί να έκανα κάτι μαζί της γιατί έλεγα ότι ήτανε μικρή ακόμα. Επειδή είχα τσαντιστεί που μου είχε κάνει το γραφείο μου άχρηστο με όλα αυτά που έγραφε, της έγραψα τον αριθμό του κινητού μου και ότι θέλει να μου το στέλνει σε μήνυμα και να μην λερώνει άλλο το γραφείο μου. Ξέχασα να σας πω ότι εγώ τότε ήμουν 24 χρονών. Την άλλη μέρα το πρωί λαμβάνω ένα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε είμαι η Γωγώ από απέναντι. Βγες λίγο στην μπαλκονόπορτα.

Βγαίνω και τί να δω. Η Γωγώ ήταν μέσα στο δωμάτιο της ολόγυμνη, χαϊδευόταν και παράλληλα μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας με αν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Η κάβλα μου ήτανε απερίγραπτη. Κόντευε να σκάσει ο πούτσος μου βλέποντας το πιπινάκι να χαϊδεύει το μουνάκι του, το κωλαράκι και τα βυζάκια του. Σκέφτηκα ότι είναι παρθένα ακόμη και πόσο τυχερός είμαι που θα το σκίσω πρώτος. Μου ξαναστέλνει μήνυμα γράφοντας μου να βγάλω τον πούτσο μου να τον δει. Τραβήχτηκα αμέσως μέσα στο δωμάτιο έβγαλα τον καυλωμένο πούτσο μου και άρχισα να τον χαϊδεύω αργά. Το επόμενο μήνυμα που έλαβα έγραφε πως ο πούτσος μου φαίνεται μεγάλος και της αρέσει. Δεν έχασα στιγμή και της απάντησα αν θέλει να τον δει από κοντά.

Ήμουν με τον πούτσο στο ένα χέρι και στο άλλο το κινητό να στέλνω μηνύματα και στη θέα του γυμνού κορμιού της κάβλωνα απερίγραπτα από την όλη φάση. Δεν άργησα να χύσω. Το επόμενο μήνυμα της έλεγε ότι ήθελε να βρεθούμε να δει τον πούτσο μου από κοντά. Σκέφτηκα για λίγο και της λέω να βρεθούμε στις 3 το μεσημέρι σε ένα σχολείο που είναι κοντά στα σπίτια μας μιας και καλοκαιριάτικα δεν θα υπήρχε ψυχή και ειδικά το μεσημέρι. Δέχτηκε αμέσως. Πλέον περίμενα ανυπόμονα να περάσει η ώρα να πάω να την βρω. Ξεκίνησα από το σπίτι μου νωρίτερα, σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω εφόδια, προφυλακτικά και τσιγάρα και έφτασα στο σχολείο και την περίμενα. Στις 3 ακριβώς ήρθε. Φορούσε ένα φανελάκι χωρίς σουτιέν από μέσα και μια μίνι φουστίτσα. Ρώτησα αν θέλει να πάμε πιο μέσα μην περάσει κανείς και μας δει κι αφού μου απάντησε καταφατικά την πήρα και πήγαμε στις σκάλες που οδηγούν στις αίθουσες και δεν μπορεί να μας δει κανείς από τον δρόμο. Από την ώρα που την περίμενα να έρθει και φέρνοντας στο μυαλό μου το τι θα γίνει ήμουνα καυλωμένος.

Καθόμαστε στα σκαλιά, την αρπάζω και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα. Ο πούτσος μου πλέον πήγαινε να σπάσει από την κάβλα είχε σκληρύνει περισσότερο. Βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της για να χαϊδέψω το μουνάκι της και έκπληκτος καταλαβαίνω ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

– Ήρθες έτοιμη βλέπω, της λέω, για να μην χάνουμε χρόνο….

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

διαβάστε την συνεχεια εδω

Είμαι η Τζένη και θα σας εξομολογηθώ πως το έκανα με τον κολλητό μου και την νέα του γκόμενα!!

Αληθινή εξομολόγηση που ανάβει φωτιές: «Η Ελενίτσα ερεθίστηκε και άνοιξε το στόμα της…»