Ανακάλυψε πως την απατά μεσα στο αεροπλάνο-Πανικός στην πτήση

Ενώ στην πτήση της Qatar Airways όλα έβαιναν καλώς ξαφνικά ξέσπασε ο απόλυτος χαμός

όταν οι επιβάτες άρχισαν να βλέπουν σε έξαλλη κατάσταση μια γυναίκα ενώ εκτοξευόντουσαν αντικείμενα και ακούγονταν ουρλιαχτά

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα επιβάτης την ώρα που ο σύζυγός της κοιμόταν, άνοιξε το κινητό του άντρα της, ξεκλειδώνοντάς το μιμούμενη την κίνηση των δακτύλων του για να το απασφαλίσει.

Ήταν τότε που ξέσπασε μια “κόλαση” στο αεροσκάφος, καθώς ανακάλυψε πως την απατά, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της εφημερίδας Hindustan Times.

Ενώ αυτός κοιμόταν εκείνη με ουρλιαχτά του επιτέθηκε, χτυπώντας τον άγρια, με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες έντρομοι να φωνάζουν κι αυτοί, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν και οι πιλότοι, καθώς η κατάσταση ξέφευγε…

Τελικά οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν άμεση αναγκαστική προσγείωση στην Τσενάι της Ινδίας.

Εξάλλου, οι Times της Ινδίας, αναφέρουν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση που πλέον εκρίθη από τους πιλότους ότι η πτήση ενδεχομένως να διέτρεχε και κίνδυνο, οπότε δρώντας εκ του ασφαλούς πήραν την απόφαση για έκτακτη προσγείωση.

Το χειρότερο όμως είναι ότι το εν λόγω ζευγάρι διαπληκτιζόταν παρουσία του παιδιού τους, καθώς ταξίδευαν με προορισμό το Μπαλί, μεταβαίνοντας εκεί για προγραμματισμένες διακοπές.

Εν τέλει, μετά την προσγείωση στην Ινδία, οι Αρχές του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να προβούν σε κράτηση του ζευγαριού, καθώς δεν είχαν ηρεμήσει και συνέχιζαν να διαπληκτίζονται έντονα!

via

διαβάστε την συνεχεια εδω

Μεγάλη απώλεια! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

Είχε υποψίες ότι η Γυναίκα του τον Απατάει και την Παρακολούθησε με Drone. Αυτό που Αντίκρισε τον έκανε να Παγώσει!