Η Ντούβλη όπως την θέλουμε πάντα…Oλoyuμvn και στnμέvn!! (Aκ@τάλλnλo)

Θυμάστε την καuτn φωτογράφιση της Μαριάννας Ντούβλη πριν γυρίσει το πopvό;

Αν όχι, ας φρεσκάρουμε μνήμες…Κυκλοφορεί στα πεζοδρόμια με πολλά ονόματα, όπως: Marianna Ntouvli, Μαριάννα D αλλά γυρίζει και στο Ντουβλάκι ή Τουβλάκι.

Ποιο είναι όμως πλήρες το πραγματικό της όνομα; Μαρία Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου παρακαλώ! Χαίρω πολύ.

Για τη Μαριάννα Ντούβλη, δεν χρειάζεται καν πρόλογος. Περνάς κατευθείαν στο κυρίως θέμα.Γεννήθηκε μελαχρινή, ντάλα του Αυγούστου το 1982 στην Ηρώδου Αττικού (α ρε Ηρώδη) και μεγάλωσε σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο πάσα ένας – πάσα μία και από την μετέπειτα πορεία της. Μαμά δικηγορίνα που ποτέ δεν δούλεψε στην ζωή της, όχι από τεμπελιά αλλά επειδή οι γονείς της είχαν πολλά χωράφια και δεν την άφηναν να δουλέψει.

Όχι ότι και αυτή επέμενε να πάει για δουλειά, αλλά λέμε τώρα…

Για τον μπαμπά δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα γιατί τους βαρέθηκε, τους σιχτίρισε και την έκανε. Ξέρουμε μόνο πως την έκανε για Ελβετία μεριά, όπου και ξαναπαντρεύτηκε δις.

Η μικρή Μαριάννα λοιπόν είχε συνεχώς την μάνα της πάνω από το κεφάλι για να μελετήσει το Κάμα Σούτρα. Αυτό που λένε, παιδί με γαλλικά και πιάνο, της ταίριαζε απολύτως. Απλώς έμαθε και αγγλικά. Στα 17 της, επιτρεπόταν να γυρίσει στο σπίτι, το αργότερο μέχρι τις 5 τα χαράματα – για τόση αυστηρότητα μιλάμε.

Απολαύστε υπεύθυνα εδώ τα πλούσια ελέη της!

διαβάστε την συνεχεια εδω

Αυτό κάνετε λάθος: Να γιατί δεν χάνετε λίπος από την κοιλιά όσο και να προσπαθείτε!

15 Ακραία Γυναικεία Αξεσουάρ Ομορφιάς που θα σας Κάνουν να Κοκκινίσετε από Ντροπή