Ακόλαστο βράδυ με την μαμά -BINTEO

Εγώ καθώς την έπαιζα, ακουμπούσα το μουνάκι της με την ψωλή μου. Τον έβαλα κάποια στιγμή μες τα μουνόχειλα της. Η ψωλή μου γέμισε απ’ τα υγρά της. Τον έβαλα και πάλι, και μετά από λίγο πάλι.

Δεν είπε τίποτε, με άφηνε. Μάλιστα όταν της τον έβαζα μες στα μουνόχειλα της, έφερνε το σώμα της σε τέτοια θέση να της μπαίνει καλύτερα.

–    «Θες να στην παίξω εγώ;». Με ρώτησε κάποια στιγμή.

–    «Ναι μανούλα μου όμορφη». Της είπα εγώ.

Μου τον έπιασε με το χεράκι της κι άρχισε να μου τον παίζει. Με το άλλο της το χέρι συνέχιζε να χαϊδεύει το μουνί της. Έβαλε το πουτσοκέφαλο μου, στην κλειτορίδα της, και την έτριβε.

«Βλέπεις τι κάνει η μαμά για το φανταράκι της;». Με ρώτησε. «Κοίτα τι κάνει η μαμά να σε ξεκαυλώσει. Μωρό μου, ψωλαρά μου. Ααααααα! Ακουμπάς το μουνί της μαμάς σου με την ψωλή σου μωρό μου. Αααααα! Δεν πειράζει όμως, μου αρέσει. Αααα! Ξεκαυλώνει και η μανούλα σου τώρα. Αααααα! Αααχχχ μωρό μου. Αχχχχχχχχ. Σε αγαπάω».

–    «Κι εγώ μαμά σε αγαπάω».

–    «Θες να σου πάρει λίγο το πουτσοκέφαλο η μανούλα μες στο μουνάκι της;»

Χωρίς να περιμένει απάντηση, το έκανε. Έβαλε το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο μουνί της.

–    «Ωωωω μωρό μου, ωωωαααω αααχχχ τι ωραία, ααχχχχ γλυκιά που είναι η ψωλή σου. Μου αρέσει…».

Έσπρωξα την ψωλή μου να της μπει περισσότερο, αλλά αυτή την κρατούσε με το χέρι της, και δεν την άφησε να μπει κι άλλο.

–    «Όχι, μωρό μου, όχι άλλο δεν κάνει, είμαι η μαμά σου δεν κάνει να με γαμήσεις εσύ. Μόνο να ξεκαυλώσουμε, να βγάλουμε τις καύλες μας. Ξάπλωσε να σου ανέβω από πάνω».

Ανέβηκε από πάνω μου, και πλάκωσε την ψωλή μου με τα μουνόχειλα της. Έτριβε με το μουνάκι της την ψωλή μου που γλιστρούσε μες στα μουνόχειλα της απ’ τα πολλά υγρά.

–    «Ω μωρό μου, τι παλούκι ψωλή είναι αυτή που έχεις που στην γαμάει η μαμά σου με το μουνάκι της; Αχχχ δεν αντέχω, ααχχχχ! Τέτοια ψωλή, ααααχχχ!»

–    «Πάρτη μου λίγο μέσα στο μουνάκι σου». Της είπα.

–    «Χύνω, χύνω τώρα χύνω! Αααχχχχχχχχχ! Χύνω μωρό μου, χύνω!!!»

Το όμορφο σώμα της χαλάρωσε. Κατέβηκε από πάνω μου, και άναψε τσιγάρο. Μετά από λίγο είπε:

–    «Τι βραδιά κι αυτή!»

–    «Σου άρεσε;»

–    «Δεν είδες πως έκανα; Από την ώρα που ξεντύθηκα μπροστά σου και είδα που σηκώθηκε η ψωλάρα σου τρελάθηκα στην καύλα. Για την μαμά του, του σηκώθηκε; Αναρωτήθηκα».

–    «Αμ, με τέτοια κορμάρα ή μάλλον με τέτοια μαμά ,πώς να μην μου σηκωθεί; Όταν ήμουν σπίτι έπαιρνα τα φορεμένα κιλοτάκια σου και την έπαιζα».

–    «Το είχα καταλάβει μωρό μου. Από ‘δω και πέρα θα την παίζεις μαζί με την μαμά σου. Αλλά μην καταλάβει τίποτε ο πατέρας σου, γιατί χαθήκαμε».

–    «Έχεις τύψεις;»

–    «Γιατί μωρό μου να έχω τύψεις; Δεν κάναμε κάτι κακό. Βγάλαμε τα πάθη μας, έτσι μας έπλασε η φύση, να έχουμε ανάγκες. Και όταν περνάς ωραία είναι κομμάτι της ζωής. Υπάρχουν κι αυτά. Κι εγώ μαζί σου πέρασα απίθανα. Αλλά κοιμήσου, και θα τα πούμε άλλη ώρα αυτά».

Μου γύρισε την πλάτη της. Εγώ έμεινα να θαυμάζω το ολόγυμνο όμορφο σώμα της. Τι κορμί ήταν αυτό! Ούτε μια ατέλεια δεν είχε επάνω της. Πανέμορφη. Τέλεια. Και άγιο θα κόλαζε. Όταν έχεις μια τόσο όμορφη μαμά τι κάνεις; Σκέφτηκα. Με όλα αυτά η ψωλή μου ξανασηκώθηκε, και ακούμπησε τον όμορφο κώλο της μαμάς. Πήρα αγκαλιά το όμορφο γυμνό σώμα της και η ψωλή μου χώθηκε μες στα κωλομέρια της.

–    «Είσαι τόσο όμορφη…». Της ψιθύρισα.

–    «Μμμμ…». Έκανε.

Κούνησα, ελαφρά την ψωλή μες στα όμορφα κωλομέρια της.

–    «Μαμά μου….» Ξαναψιθύρισα. «Ομορφιά μου. Σε αγαπάω. Σε λατρεύω».

Έπιασε την ψωλή μου με το χέρι της, και την έβαλε πάλι στα μουνόχειλα της. Την κουνούσα μες στα μουνόχειλα, τα οποία ήταν μούσκεμα απ’ τα υγρά της.

–    «Θα χύσεις αγάπη μου;». Ρώτησε.

–    «Σε λίγο…». Απάντησα.

–    «Μη χύσεις μες στα μουνόχειλα μου και κολλάνε μετά».

–    «Που να χύσω;»

–    «Βάλτον να χύσεις μέσα μου».

–    «Ω μαμά! Θα με αφήσεις να μπω μέσα στο μουνάκι σου;»

–    «Μόνο να χύσεις. Να μην κολλάω».

–    «Να γλύψω μαμά λίγο το μουνάκι σου; Θέλεις;»

–    «Έλα αγάπη μου, κάντο».

Άνοιξε τα πόδια της και μπήκα ανάμεσα. Έβαλα την μούρη μου στο μουνί της, και σαν τρελός, με πάθος άρχισα να το γλύφω. Έβαλα την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της και την έγλυφα. Αυτή έκανε καμπύλη το όμορφο σώμα της, και μου έλεγε:

–    «Τρελό μωρό! Αιιιιι! Τι μου κάνεις; Αααααιιιιι! Αγάπη μου, αααιιι! Τι κάνεις στην μαμά σου; Ααααα!Αααχχχχχχχχχ! Τι κάνεις στο μουνί της μαμάς; Ααααα!!! Φάτο αγάπη μου, φάτο. Ααααχχχ! Δικό σου είναι, φάτο, εσύ που το αγαπάς τόσο πολύ, φάτο μου, φάτο. Ααααχχχχ! Της μαμάς σου το μουνί είναι αγάπη μου, φάτο!»

–    «Θα σου μπω μέσα απόψε, στο μουνάκι σου. Θα στο γαμήσω απόψε». Της είπα. «Θα στο ξεσκίσω!»

–    «Κι εγώ σε θέλω μέσα μου να με ξεσκίσεις, αλλά δεν κάνει αγάπη μου». Απάντησε. «Έλα να στον πάρω στα μουνόχειλα μου, να στον κάνω να χύσει».

Της σήκωσα τα πόδια και την έβαλα μέσα στα μουνόχειλα της. Τον κουνούσα σαν να την γαμούσα. Την φίλησα στο στόμα. Αγκάλιασε τη μέση μου με τα πόδια της. Βογκούσε και μου έλεγε:

–    «Ψωλαρά μου. Τη ψωλή μεγάλη είναι αυτή!»

–    «Τη θες λίγο μέσα στο μουνάκι;»

–    «Λίγο μόνο λίγο να μου μπει. Έτσι, μωρό μου»

Την έπιασε με το χέρι της και την οδήγησε να μπει μέσα της. Η ψωλή γλίστρησε σαν χέλι μέσα στο μουνάκι της όμορφης μαμάς μου. Την άφησε και της χώθηκε όλη μέσα της.

–    «Ωωωωω!» έκανε. «Μου μπαίνει, μου μπαίνει, μπήκε όλη! Μου μπήκε. Μωρό μου, μου την έβαλες. Μου την έχωσες όλη μέσα. Μου μπαίνει μέσα το παιδί μου!»

–    «Ναι μανούλα μου, ναι ομορφιά μου, μπήκα μέσα σου».

–    «Γάμα με τώρα, γάμα με μωρό μου. Αφού δεν με γαμάει ο πατέρας σου γάμα με εσύ. Γάμα την γλυκιά σου τη μανούλα. Ξέσκισε με, με την ψωλάρα σου την μεγάλη. Μέχρι την μήτρα έχει φτάσει. Έλα σε αφήνω να με γαμήσεις, γάμα με!»

Γαμιόμασταν μάνα και γιος με πάθος. Το όμορφο κορμί της παλλόταν από κάτω μου σαν χέλι. Την κοιτούσα στα όμορφα ματάκια της καθώς την γαμούσα και της έλεγα:

–    «Τι όμορφη γυναίκα γαμάω εγώ! Τι όμορφο μουνάκι είναι τούτο! Τι μανούλα γλυκιά είσαι εσύ που κάθεσαι και σε γαμάω!»

–    «Ααχχ! Τι ωραία που με γαμάς! Ξέσκισε με μωρό μου, ξέσκισε το μουνί της μανούλας. Αααααιιιιι! Τι ωραία που γαμηθήκαμε απόψε!»

–    «Να χύσω μέσα σου μανούλα;»

–    «Ναι αγάπη μου, μέσα μου να χύσεις, μέσα μου. Δικά μου είναι, για μένα χύνεις…»

–    «Χύνω μανούλα, χύνω μέσα σου!»

Η ψωλή άδειασε μέσα στη μήτρα της. Η μαμά με έσφιξε πάνω της, καθώς γέμιζα το μουνάκι της με τα χύσια μου.

–    «Άδειασε την ψωλή σου αγόρι μου, άδειασε την μέσα μου. Χύσε μέσα στη μανούλα σου. Κι εγώ χύνω τώρα, χύνω, χύνω πάνω στην ψωλή του γιου μου. Σου χύνω την ψωλή αγάπη μου, χύνω. Χύνει η μαμά την ψωλή σου!»

δειτε το βιντεο εδω

διαβάστε την συνεχεια εδω

Οικογενειακά βίτσια-BINTEO

Το κορίτσι του ΣΚΑΪ με τα απίθανα oπiσθiα που έχει… τρελάνει την τηλεόραση – Δείτε ΦΩΤΟ!