Φρίκη στις ΗΠΑ: Βρήκαν τη σωρό αγοριού 3 ετών «τσιμεντωμένη» μέσα σε τοίχους σπιτιού

Η μητέρα ενός 3χρονου αγοριού που είχε εξαφανιστεί και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στο Κάνσας αφότου οι αρχές ανακάλυψαν τη σορό ενός μικρού παιδιού εγκιβωτισμένη μέσα στο σκυρόδεμα του σπιτιού που διέμεναν.

Η αστυνομία της Γουιτσιτά έχει βάσιμες υποψίες ότι τα απομεινάρια ανήκουν στο τρίχρονο αγοράκι, το οποίο εξαφανίστηκε τον περασμένο Ιούλιο. Τα αποτελέσματα των τεστ DNA αναμένεται να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του.

Η 36χρονη Miranda Miller και 40χρονος Stephen Bodine με τον οποίο συζούσε, συνελήφθησαν με χωριστές κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα και κρατούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα του Sedwick.

Η σορός του παιδιού ανακαλύφθηκε το Σάββατο, την ώρα που ο σπιτονοικοκύρης καθάριζε το σπίτι. Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του αστυνομικού τμήματος της Γουιτσιτά, ο πρώτος ανακάλυψε την κατασκευή από τσιμέντο, η οποία ανέδιδε μία δυνατή μυρωδιά και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Στη συνέχεια, οι αρχές αφαίρεσαν την κατασκευή και ανακάλυψαν τα απομεινάρια της σορού στο εσωτερικό της.

Ο συνήγορος του βιολογικού πατέρα του παιδιού δήλωσε στο KWCH: «Γνωρίζουμε ότι το παιδί λείπει εδώ και μήνες από την τοποθεσία αυτή (σ.σ. εννοεί την κατοικία στο South Vine) και ήταν η σορός ενός 3χρονου παιδιού που βρέθηκε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο πελάτης του είχε καταθέσει περιοριστικά μέτρα κατά του Bodine τον περασμένο Ιούλιο για να προστατέψει το παιδί του.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Γουιτσιτά, ο πατέρας του Evan, έχει εκφράσει εδώ και μήνες την ανησυχία του για το γιο του που ζούσε κάτω από την κηδεμονία της μητέρας του.

Τον Μάρτιο της φετινής χρονιάς, ο Brewer επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες προνοίας του Κάνσας. Ένα μήνα αργότερα, ξεκίνησε έρευνα για την φερόμενη κακοποίηση του 3χρονου αγοριού.

Στις 6 Ιουλίου, την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού, το δικαστήριο εξέδωσε την εντολή προστασίας του.

Οι αρχές που προσπάθησαν να επιδώσουν την δικαστική εντολή στην ίδια την Miller δεν ήταν σε θέση να την εντοπίσουν.

Τον Αύγουστο έμαθαν ότι η 36χρονη γνώριζε για την εντολή και απλώς απέφευγε την επίδοσή της.

Με πληροφορίες από KWCH και People

: lifo.gr


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!


διαβάστε την συνεχεια εδω

Αυτός είναι ο… Ντάνος του Survival Secret (video+photo)

Παρθένα Ζωή: Θα κλαίτε από τα γέλια με το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1